Jump to content

missy

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je missy objavio

  1. Pu Sisačko-Moslavačke županije upravo je počela slati rješenja kojima odobrava isplatu jednokratne novčane pomoći po čl.48 k.u
  2. i mi smo davali novac na ruke pa smo dva puta plaćali jedno te isto.Nam su rekli da se alim. ne priznaje kao odbitak na ukupni dohodak ,zadnje što su nam rekli kada smo zvali Zagreb ,da je to tako i gotovo i to je bio cijeli razgovor.MI plaćamo mjesečno 1500 kn alim.
  3. da preko plaće sada preko mirovine zato što nas je bivša tužila i dobila je od suda pravo na ovrhu njegove tada plaće sada mirovine tako da mi te novce tj.hzmo njoj isplaćuje direktno na njen tekući račun.Kako vi plaćate alimentaciju ,sada ja vas ne kužim zar tako ne plaćaju svi ili barem većina ?
  4. kada smo mi tražili smanjenje alimentacije tj.moj suprug prvo smo odbijeni pa smo se zatim žalili da bi sud djelomično uvažio žalbu i smanjio nam alimentaciju sa 22,56% na 18% i plaćanje takve umanjene alimentacije išlo je od dana donošenja presude ne od dana kada smo mi podnijeli žalbu međutim da bi presuda bila pravmoćna trebalo nam je 6 mjeseci i to je na kraju supugova odvjetnica sama nosila na sud da lupe pečat o pravomoćnosti pošto je suprug radio u državnoj firmi gospođe koje rade na obračunu plaća automatski su mu odbile sve što je bilo pretplaćeno tako da 2 mjeseca uopće nismo plaćali alimentaciju
  5. mi smo plaćali po staroj presudi dok god nova presuda nije postala pravomoćna ,kada je postala pravomoćna sve ono što smo kao preplatili to su odbili tako da mi jedno dva ili tri mjeseca nismo uopće plaćali alimentaciju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija