Jump to content

msveric

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Onda se bojim da moj sin nije u toj kategoriji. posao koji ga ceka je s obizeljske strane. istina, da je to firma koja dobro posluje,ali radi se o poslu skladistara,a to sigurno nije deficitarno zanimanje. Molim vas da mi iznesete svoje misljenje. pozdrav i hvala na strpljenju.
  2. Hvala na odgovoru,ali sto je s onim da nakon sest mjeseci prestaje radni odnos. nesto sam citala po forumima pa sam zbunjena. navodno da njemacka stavila blokadu na dvije godine!? Ažurirano Hvala na odgovoru,ali sto je s onim da nakon sest mjeseci prestaje radni odnos. nesto sam citala po forumima pa sam zbunjena. navodno da njemacka stavila blokadu na dvije godine!?
  3. pozdrav! nadam se skorom odgovoru! sin je dobio priliku da dobije posao na neodređeno u njemačkoj,a nas zanima je li ima kakvih pravnih prepreka? s obzirom da ovdije mora dati otkaz, trebali bi biti sigurni da li je opstanak na neodređeno moguć. unaprijed hvala!
  4. Pozdrav! sin ima mogucnost dobiti posao na neodredeno u njemackoj. molim da mi odgovorite jel ima kakvih pravnih prepreka s obzirom da ovdije mora dati otkaz.

  5. Sory na upadu. ne znam kako da postavim pitanje bez da upadnem na neciju temu. molim vas odgovor. Moj sin je nasao posao u njemackoj na neodredeno. Da li moze biti siguran u ostanak, s obzirom da ce ovdije dati otkaz da bi isao raditi i zivjeti u njemackoj. unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija