Jump to content

segi.kc

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ispada da nije ništa trebalo. U katastru rekli da bez obzira to što piše u pozivu, oni po službenoj dužnosti šalju sve materijale javnom bilježniku. Na ročištu me nisu tražili, imali su potrebne dokumente.
  2. A vodio sam se onim što mi piše u pozivu, tj. što moram donijeti. Evo, napravio, tj. dobio i vlasnički list online (ako je to to). Sutra ću fizički provjerit jel sve to uredu.
  3. Hvala na povratnoj informaciji. U svakom slučaju ću onda ići fizički provjerit na Katastar u svojemu mjestu. Iako piše na https://gov.hr/moja-uprava/stanovanje-i-okolis/vlasnicka-prava/posjedovni-list/1865 nekoliko načina dobivanja PL-a, između ostalog i ovog elektronskim putem, a ne navode da bi bila neka razlika. Štoviše, u tom online sustavu sam išao na rubriku Katastar i ondje odabrao zahtjev. Ima prije toga rubrika Zemljišne knjige gdje se također mogu predati zahtjevi za dobivanje nekih dokumenata.
  4. Pozdrav. Stranka sam u postupku ročišta ostavinske rasprave. Piše da je potrebno donijeti posjedovni list preminule osobe. Online, putem OSS-a, dao sam zahtjev, platio pristojbu i dobio dokument (išao sam na Katastar-->Izdavanje DKP-a i izvoda/prijepisa iz PL-a i izvatka iz BZP-a te odabrao Zahtjev za izdavanje prijepisa/izvoda iz posjedovnog lista/izvatka iz BZP-a, odabrao svrhu da mi treba za ostavinsku). Nakon plaćanja, dobio sam dokument, sa sljedećom strukturom: Izvadak iz BZP-a A Posjedovnica B Vlastovnica C Teretovnica Zanima me da li je to taj posjedovni list koji mi je potreban? Hvala.
  5. Moja iskustva od 28.9. su odlični. Ispitivači su stvarno bili super (u mojoj grupi). Čak ako se i ne možeš nešto sjetiti na prvu, pomognu ti da se prisjetiš, ali naravno da ipak treba znati barem nešto.
  6. Pozdrav. Posebni dio imam informatiku, VSS Piše mi "poslovi stručne obrade informacijsko-dokumentacijskog sustava s ciljem kreiranja digitalnog sadržaja za potrebe održavanja i ažuriranja web stranice te razmjenu elektroničkih (digitalnih) dokumenata." Molio bih ako netko zna otprilike literaturu za gore navedeno, i/ili ima kakvu skriptu da napiše ili pošalje na mail: segi.kc@gmail.com Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija