Jump to content

bushra

Korisnik
 • Broj objava

  44
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O bushra

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. U trenutku testiranja osoba nije konzumirala drogu ,ali je dan prije Da li se to isto tretira kao i neposredno konzumiranje prije voznje?
 2. Možete mi objasniti da li se na isti način kažnjava osoba koja vozi pod utjecajem marihuane I osoba koja je pozitivna( test mokraćom), ali nije tog dana konzumirala marihuanu?
 3. Moze mi netko objasniti sud predlaze i rad za opće dobro Da li se time može zamijeniti zazvorska kazna u prekrsajnom postupku?
 4. Prosle godine je bila zatvorska kazna bez novčane i rekli da će povećavati zatvorsku ali sada nisu povećali zatvorsku već samo novčana kazna. Ne razumijem zašto ga ne osude na zatvorsku kaznu ili posalju na liječenje ,otac je dvoje maloljetne djece i svakodnevno unatoč kaznama upravlja vozilom čak i djecu vozi pod utjecajem marihuane.
 5. Oprostite, nisam razumjela Da li znači da uopće nema zastare?
 6. Osuđeni je rekao da nakon 3 godine ne naplate na fini ide na zastaru Da li je to tako?
 7. Dakle recidivist u zadnje tri godine Tri puta ostao bez vozačke,sada treći put prilikom testiranja na droge vozačka vraćena on i dalje vozi pod utjecajem droge i čeka na r skoro ročište Sutkinja predlaže novčanu kaznu od 10,000 do 20.000 kn Obzirm da je on nezaposlen ,pod ovrhom i blokadom računa, otac dvoje djece koju uzdržava nj majka. Na koji način mu se može naplatiti tako visoka kazna
 8. Pozdrav Kome prijaviti puštanje u setnji ,opasnih pasa(staford i mjesanac doberman) bez povodca ? Vlasnici su se oglusili na zamolbi o nadzoru uz objasnjenje kako su psi razigirani i ne bi bili pušteni da su opasni.
 9. Koliko sam vas shvatila moguci su zatvor i oduzimanje vozacke Ukoliko je optuzeni nezaposlen Mogu li mu staviti i novcanu kaznu?
 10. Koliko najdulje moze ostati bez vozacke?
 11. Recidivista voznja po utjecajem marihuane,osuđivan i zatborskom kaznom U zadnje tri godine tri puta oduzeta vozacka Rekli da ce mu se povecavati zatvorska kazna Sada treci put oduzeli su vozacku Moze li dobiti opet zatvorsku kaznu obzirom na broj prekrsaja
 12. Da li meni i djeci ide u prilog to sto. je sluzio zatvorsku kaznu
 13. Zelim otici vec odavno. Bojim se da ne pogorsam sa czss .
×
×
 • Napravi novi...