Jump to content

FairyP2

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je FairyP2 objavio

  1. Znači li ovaj gore odgovor da se i s odobrenim dugotrajnim boravištem može tražiti državljanstvo na osnovi braka s državljaninom RH?
  2. Pozdrav, zanima me može li se tražiti odgoda ročišta za prometni prekršaj, nakon napisane žalbe? Razlog je putovanje u inozemstvo.
  3. Hvala na informaciji Ako se želim žaliti samo na zabranu (zaštitnu mjeru), a ne i na novčani iznos, onda isto taj novčani iznos ne plaćam dok se ne donose nova odluka ili ga plaćam?
  4. Kaznu još čekamo, ne znamo još hoće li oduzeti vozačku i kolika će novčana kazna biti. Ako sam dobro shvatila, ako se žalimo samo na ukidanje zaštitne mjere, a ne na novčanu kaznu, nekada ne zovu na sud? Dakle, ako bismo se žalili i na zaštitnu mjeru i na novčanu kaznu, u tom slučaju zovu na sud? Što ako nas pozovu i saslušanje je u terminu kada nisam u Hrvatskoj, može li se tražiti drugi termin?
  5. Dobar dan, zanima me ako se dobije kazna oduzimanja vozačke dozvole (za prvi prekršaj) i ako se žalimo na nju, znači li to da se odgađa izvršenje kazne do novog rješenja i da se auto smije voziti? Koliko im treba da pozovu na saslušanje nakon slanja žalbe? Stvar je u tome što neću biti u Hrvatskoj neko vrijeme u 1. mjesecu.
  6. Sad sam zvala Poreznu u Zagrebu (ova prva Porezna je iz mog mjesta) i tu mi je žena rekla da SC oporezuje ako prijeđem 50 000 kuna, a ugovor o djelu se gleda kao drugi dohodak i tu mogu dobiti povrat poreza, što sam i dobila za prošlu godinu, ali sam radila samo nekoliko mjeseci.
  7. Naravno da sam zaboravila lozinku i morala se ponovno registrirati Uglavnom, hvala, ali to sam i ja znala. Ja radim na dva različita izvora pa me zanima kako to Porezna gleda. Zvala sam sad Poreznu i SC te su mi rekli dvije različite stvari. Žena u Poreznoj je rekla da SC šalje svoje poreznoj tek kad je zarada (mjesečna) preko 1600 kuna, što nisam dosad nigdje čula, a u SC-u su rekli da oni šalju sve te da država gleda ukupno zarađen iznos do 50 000 kuna i nakon toga oporezuje. Više mi smisla ima ovo šta je rekla u SC-u, ali ne razumijem se baš u te stvari ipak
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija