Jump to content

bugarka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. pošaljite mi mail...pa vam pošaljem
  2. imam skriptu, dobru skriptu koja se naravno mora u nekim dijelovima ažurirati i zakone:-o
  3. draga Ana, i sama sam u javnoj upravi i nemam nikakva iskustva s pravosudnim a namjeravam izać krajem godine. pošalji mail adresu pa ti mogu poslat od literature ono što sam ja dobila.
  4. draga Kristina93 molim te ako si u međuvremenu nabavila skriptu za dsi-poseban dio imovinsko-pravni poslovi dostavu na ovaj site. molim te još...ne mogu pronaći popis literature za poseban dio za imovince?
  5. draga kolegice, niste jedini niti usamljeni...i ja namjeravam na avanturu PI...3 godine sam radila u privredi, sada par mjeseci u drž.upravi...1. moram položiti DSI, pa uplatiti 5000,00 kn za teorijska predavanja u javnobilježničkoj komori, pa 9 mjeseci prakse na sudu i tek onda imam uvijete da bi uopće pristupila pravosudnom ispitu. uz sve to imam malo dijete i ponovno sam trudna tako da ću kad zadovoljim ove kriterije za pristup pravosudnom imati već 2 male djece...i ne mislim odustati...nemojte niti vi. na tržištu rada mi pravnici bez položenog pravosudnog ispita smo na žalost doista pravnici 2. klase....a pogotovo mi koji smo bili u gospodarstvu a nikad u pravosuđu...na žalost. i još nas bombardiraju sa svih strana kako ne ispuniti uvijete da pristupite uopće pravosudnom ispitu.
  6. budući se i ja tek namjeravam pripremiti za pravosudni (obzirom da sam pravnik 2. klase zaposlen u privredi još prvo moram platiti 5000,00kn za teorijska predavanja u jb komori i odraditi 9 mj. prakse na sudu) zanima me koliko dugo moram pripremati ispit ako uzmemo u obzir da imam 2 male djece i samo godišnji na raspolaganju za učenje pravosudnog?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija