Jump to content

drluigi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam G-man, da li je potrebno specificirati tu grubu nezahvalnost u opozivu? I kako supruzina majka može zatražiti prebacivanje vlasništva stana natrag na sebe, da li sa tim ovjerenim opozivom? Pokušat ćemo se dogovoriti sa tužiteljem oko otplate, ali ako ne pristanu, zbog toga što supruzina majka živi u tom stanu želimo njoj (a i sebi) spriječiti neugodnosti.
  2. Poštovani svi, hvala vam svima na pomoći i odgovorima. Supruga je izgubila spor na općinskom sudu, sada je predmet na županijskom, znači može pretpostavljati da će izgubiti spor, ovaj put će to biti pravomoćno. Da li postoji sporazuman raskid darovnog ugovora? Mi smo pravni laici i ne ljutite se ako pitam stvari koje su nemoguće:-?
  3. Poštovani, Majka moje supruge je njoj darovala stan prije desetak godina. Supruga će po svemu sudeći izgubiti radni spor sa bolnicom koja ju je tužila za nadoknadu troškova specijalizacije. S obzirom da njena majka i dalje živi u tom stanu i boji se da će bolnica pokušati provesti ovrhu nad tim stanom, one žele sporazumno razvrgnuti darovni ugovor. Da li je to moguće? Stan je upizan na supruzino ime u gruntovnici. Hvala lijep na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija