Jump to content

nivesvg

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam u braku niti dvije godine.Imamo dijete od godine i pol a za mjesec dana bi trebala roditi našeg drugog anđela. Dok sam bila u drugom mjesecu trudnoće a muž je radio na terenu u jednom malom mjestu, Jablancu, varao me. Nije to bila avantura, ne, imao je vezu od koja tri, četiri mjeseca. I??Što sad?? On se kao kaje, ne želi se rastati..želi da pokušamo ponovno..radi djece.. A ja ga samo želim ubiti. I nju i njega.Povrijeđena sam, razočarana..donio mi je i neke konkretne probleme..spolnu bolest zbog koje moram mirovati i zbog koje mi prijeti prijevremen porod.. Ne znam što ću,jednako je teško ostati i otići..
  2. Hvala ti, pogledat ću još malo stečajni zakon..ispit mi je blizu i panika mi je skroz.vjerujem da je svima isto..
  3. Zna li netko možda nešto o zahtjevu za zaštitu ustavom zajamčenim pravom na zaštitu ljudskih prava?misli li se na ustavnu tužbu ili? hvala puno
  4. Molim Vas, ako netko zna, da mi odgovori na pitanje kada se može izuzeti stečajni upravitelj?Puno Vam hvala
  5. Znam da se etažno vl. upisuje u vlastovnicu na suvl. dijelu tog suvlasnika uz navođenje na koji se poseban dio nekretnine odnosi. a na zk uložak se stavlja naziv etažno vlasništvo. moje je mišljenje da se ne može etažirati buduća zgrada. A za ovo mislim da ide upravni spor al nisam sigurna, imaš u ZODO-u. Pozdrav!
  6. nivesvg

    Lovrić

    Može li mi metko, molim vas, objaviti svoje dojmove o ispitivaču V. Lovrić? Puno vam hvala
  7. Komisija će biti objavljena najkasnije početkom drugog tjedna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija