Jump to content

Ivan Cobanov

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ivan Cobanov objavio

  1. editirao moderator Napomena moderatora : obzirom na opetovano reklamiranje, ukoliko nastavite s istim, biti ćete isključeni.
  2. ako mi netko može napisati koji zadatak ste imali za posebni dio, financije? i kakve materijale mogu ponit sa sobom na ispit da bi riješija te iste zadatke? zahvaljujem se unaprid na odgovoru. može i na email: ivan.cobanov1@gmail.com
  3. ako mi netko može napisati koji zadatak ste imali za posebni dio, financije? i kakve materijale mogu ponit sa sobom na ispit da bi riješija te iste zadatke? zahvaljujem se unaprid na odgovoru. može i na email: ivan.cobanov1@gmail.com
  4. Ako mi možeš poslati seminar, jako bih ti bio zahvalan. ivan.cobanov1@gmail.com
  5. Vidio sam da si položila DSI i čestitam ti na tome. Da li možda još uvijek posjeduješ skriptu za posebni dio, financije, (VSS)? Bio bih ti jako zahvalan jer neznan ni sam odakle početi... Moja mail adresa je:ivan.cobanov1@gmail.com Hvala ti unaprijed!
  6. Vidio sam da si položila DSI i čestitam ti na tome. Da li možda još uvijek posjeduješ skriptu za posebni dio, financije, (VSS)? Bio bih ti jako zahvalan jer neznan ni sam odakle početi... Moja mail adresa je:ivan.cobanov1@gmail.com Hvala ti unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija