Jump to content

NPanthera

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim ako ima netko savjet, gdje da prijavim slučaj? Frizerka mi je uništila kosu sa tretianjem u zahtjevu za minival. Kaže da nije kriva, a kao veliki majstor kovrčave kose Kosa je dugačka i trebat će vremena da je oporavim, jer sad nikako ne izgleda.
  2. Za prijašnja saznanja postoji dokaz u prepiskama, a sada sam saznala osobno, tj uz dojavu prijateljice i pratila..osoba me u grupi proziva i iznosi neistine,ismijava, vrijeđa i sramoti..a iz koje sam izbačena zbog toga jer je administrator prijatelj sa dotičnim, podržao napade na mene, u smislu prikazivanje mene i moje djelatnosti kao neistinito i kao muljanje, iako to nije tako. Sa objavama je pokušano nametnuti članovima da se bavim prodajom robe koja nije moja, nije zdrava za njihovu djecu i slično, s obzirom da sam vlasnik OPGa, pokušavam svoje proizvode ponuditi i putem društvenih mreža, pa sam na neki način istome i konkurencija iako isti nema ništa registrirano. Ima još pojedinosti koje ne bih rado iznosila javno. Uglavnom s obzirom da isti nastavlja sa čestim objavama , a koje mi možda i promaknu i čine štetu, želim tome stati na kraj pa me zanima dali u te dokaze mogu priložiti i one od prije 8mj? Također bih tužila i administratora jer me nije zaštitio od linča, već ga je i podržao iako pravila grupe su drugačije navedena i po tome ih krše isti
  3. Pozz, molim savjet.. već skoro godinu dana trpim klevetanje, blaćenje,vrijeđanje,linč od strane jedne osobe a koja svako malo piše neistinite objave na FB u kojima me proziva sa izmišljenim činjenicama na što se nastavlja linč i zgražanje onih koji sudjeluju u komentiranju a između ostaloga čini mi štetu u poslovnoj djelatnosti. Htijela sam tužiti, no saznala sam da je prošao rok od saznanja, pa sam se pomirila sa tim, no nakon nekog vremena stvar se ponavlja i sada sam u pripremi materijala za podizanjem tužbe. Zanima me, mogu li u tužbeni prijedlog sada staviti stara saznanja, koja su zapravo začetak opsesivnog maltretiranja ili samo ono što imam od zadnjeg saznanja? Priznaju li se poruke iz Inboxa i SMSova na sudu? Također me zanima, mogu li takvo maltretiranje prijaviti Policiji? Mogu li tužiti i Admina koji nije ništa poduzeo protiv takovih radnji već se prijateljski slaže sa svime napisanim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija