Jump to content

sudionikuprometu

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Upisala se na imovinu koju se odrekla na ostavinskoj raspravi u korist brata 1984. godine i koju sam ja kasnije naslijedila. Uknjiženje koje je izvršeno 4.9.2012. bilo je nakon umrle majke, tj. sestre brata za kojeg se ta ista sestra odrekla dijela nasljedstva u korist svog brata (moga oca) još 1984. godine. Ako Vam treba mogu Vam rješenja poslati u inbox.
  2. Nakon snrti moga djeda održana je sudska rasprava o nasljeđivanju u Općinskom sudu u Drnišu 21.11.1984.godine. Iza djedove smrti kao nasljednici ostali su žena, moj otac i kćer. Baka i tetka se odriču svog dijela naslijeđa u korist moga oca. Moj otac umire 2000.godine. Nasljednici su moja mama, brat i ja. Mama i brat se odriču nasljeđa u moju korist. Vlasnik imovine iza smrti moga oca sam jedino ja. Sada saznajem iz izvadka iz zk da se uknjižuje pravo vlasništva moje tetke (koja se odrekla svega u korist moga oca 1984. god.) Uknjiženje je izvršeno 4.rujna 2012.godine. na temelju rješenja o nasljeđivanju donesenog po javnom bilježniku iz Zagreba. I sada nakon tetkine smrti su nasljednici njezine kćeri. Molim Vas da mi odgovorite kako je moguće odreći se svoga dijela nasljeđivanja 1984. i ponovno se upisati kao vlasnik 2012.godine? Također imam rješenje od ostavinske rasprave iza djedove i očeve smrti. Što mogu napraviti po tom pitanju? Zahvaljujem na odgovoru! Lijep pozdrav
  3. S današnjim datumom sam počinila prekršaj prekoračenje brzine u prometu. Policija me zaustavila i ispisali su odmah obvezni prekršajni nalog koji su mi na licu mjesta i uručili. Kazna je 2000 kn, mene zanima sljedeće. Naveli su da ukoliko okrivljenik plati 2/3 izrečene novčane kazne smatra će se da je kazna u cjelini plaćena. Planiram pisati prigovor koji trebam napisati u roku od 8 dana, u istom tom roku bi trebalo i uplatiit 2/3 kazne. Zanima me sljedeće, ukoliko napišem prigovor i neplatim kaznu, jel postoji mogućnost da mi ostave kaznu od 2000 kn, a ne da idem na ovih 2/3 kazne?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija