Jump to content

tetchner

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zakljucili smo ugovor o rekonstrukcije obiteljske kuce sa covjekom koji nam je ranije uradio manji gradjevinski zahvat. Potpisali smo ugovor sa njegovim obrtom i dali mu avans u gotovini i izvrisili uplatu preko banke izvana. Videli smo da je radove zapoceo ali vec vise od mjesec ipo dnaa ne radi, nije isporucio materijal i izbjegava nas. Trazimo odvjetnika da pokrenemo postupak za nepostivanje ugovora, nadoknadu stete i neosnovano bogacenje. Mozete li nam preporuciti odvjetnika u Zagrebu, buduci da u Ugovoru stoji Trgovacki sud u Zagrebu. Hvala unaprijed.
  2. postovani, ja sam upravo ovih dana bila u tom kraju jer sredjujem papire oko devastiranog imanja koje sma nasljedila od bake. tamo mi se ponudio slunjski geodet ako zelim prodavati zemlju i sl. evo vam podataka:imagdic@inet.hr tel.047 811 260 mob 098 500 806. kazite da vas je preporucila gordana trbojevic iz veljuna - uvjek to pitaju...inace mozete otici i n alink www.nekretnine.net pa pogledati ko prodaje kuce i zemlju u karlovackoj zupaniji - videh neku agenciju primat itd. nadam se da ce vam ove informacije posluziti. pozdrav, gordana
  3. molim vas kak ste dokazali da vam je kuca od prije 68? ja sam nsljedila kucicu sagradjenu prije 68 ali kako je devastirana i nepominje se u zk, ne znam odakle da krenem. hvala unaprijed.
  4. nasledila sam kucu od svoje bake koja je umrla 1989. kucicu su devastirali tokom ratnih razaranja; ja je hocu obnoviti sopstvenim sredstvima ali izvadak iz gruntovnice daje samo okucnicu, vinograd, dvor ali kuce nigde; tu je bila najpre drvena kuca do 60--ih a baka je ondak podigla novu pre 70-ih. kako sad kuce nema i sto mi je delati? kak ne zivim u hrvatskoj apsolutno ne mogu dobiti nikakvu pravu informaciju a hteli bi kucicu popravljati ovog ljeta. ima li koga tko nam moze reci step by step sto nam je ciniti? kome se obratiti itd. neizmerno zahvalni !!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija