Jump to content

ElementalBrain

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ElementalBrain objavio

  1. Ne znam kako, ja ju vidim ok sa više različitih uređaja. Dodat ću kao privitak ovom odgovoru pa mi recite vidi li se
  2. Dakle, kupac je ušao u trgovinu bez maske i kad ga je moj bratić, zaštitar, zaustavio dobio je ovaj papir: Malo je mutno, ali i takav sam jedva našao. E sad vidio je dosta pokušaja nenošenja maski i raznih lažnih papira, al na ovo nije znao što da kaže. Ono što ga najviše zbunjuje je znak Hrvatske odvjetničke komore na kraju i činjenica da je to ipak pisao pravi odvjetnik. Osobu je ipak zamolio da otiđe i rekao da njemu to ništa ne znači, ali može li neko objašnjenje ima li tu išta smisla, te koji bi bio najpristojniji i najbolji odgovor osobi koja mu uruči ovako nešto? Unaprijed se ispričavam ako postoji bolja lokacija za temu.
  3. Rođaku je došlo pismo na kojem tvrde da ima 15 negativnih bodova i da mu se oduzima vozačka na 2 godine, te nakon toga može ponovno polagati vozački ispit. Sve što je radio, ukoliko je radio (ne znam stvarno jel napravio te prekršaje ili nije) je bilo na motoru. Na dokumentu samo piše da mu se oduzima vozačka, no svi s kime pričam tvrde da se ne može uzeti vozačka za sve kategorije nego da on samo ne smije voziti motore, a automobile i dalje smije. Može li to biti točno?
  4. Nije još potpisao, ali mu je rečeno da potpisati mora.
  5. Za plaću nisam siguran, ali mislim da je manja, a imao je neke povlastice koje je sada izgubio.
  6. Pisalo je Brigadir, kao što sam rekao. Mnogima je to čudno, bilo je i meni, ali se stvarno tako zove pozicija.
  7. Moj otac je radio u Dalekovodu 26 godina bez ikakvih grešaka. Radio je preko cijele Hrvatske, pa i u Norveškoj. Jedini je građevinar tamo koji ima rank Brigadira, to jest govori drugima što da rade. Nedavno je dobio novi ugovor o radu (kojeg je preuzela moja majka, ne znajući što je to) na kojem bez pojašnjenja piše da je VKV Radnik. Što točno može napraviti? Navodno se može žaliti u roku od 8 dana koji još nisu istekli, iako mi još nije jasno kako je netko tko nije moj otac to mogao preuzeti, ali ne znam kako tu pritužbu napisati, kao ni on, a internet nije od pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija