Jump to content

Tanja246

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tanja246 objavio

  1. Evo javljam sta su danas rekli: Poštovana, Zahvaljujemo se na javljanju. Vaš zahtjev je proslijeđen na daljnju obradu i biti će odrađen u što kraćem roku. Rok za povrat je 14 dana.
  2. Evo ovo su mi odgovorili. Djeluje kao da stvarno nisu dobili zahtjev od banke, vise neznam tko me pravi ludom: Poštovana, Nažalost reklamacija (zahtjev za povrat) još uvijek nije zaprimljena. Molimo Vas da provjerite kada i na koji mail je reklamacija (zahtjev za povrat) poslana. Također ih zamolite da nam isto proslijede na mailovrhe@eos-matrix.hr. Nakon zaprimanja ista će biti odrađena u najkraćem mogućem roku. Za sve dodatne upite dostupni smo na niže naveden kontakte. Srdačan pozdrav,
  3. Hvala puno na pomoći, ako dozvolite kopirala bi Vas komentar pa ga preformulirala u svoje ime s obzirom da ne poznajem zakon. Treba ih zbilja tuziti svim silama, ovo što rade ljudima nije normalno. Hvala puno još jednom.
  4. Molim Vas za pravni savjet. Dakle, počela sam raditi u novoj firmi, blokirana sam, imam zaštićeni račun ali su nemarom uplatili cijelu plaću na nezaštićeni račun. Odmah sam išla na Finu i u banku gdje sam predala zahtjev koji je popunio poslodavac za povrat sredstava. Vraćen mi je iznos putnih troškova, ali je Eos matrix uzeo cijelu plaću. U Fini kažu da su napravili sve, iz banke kažu da je zahtjev poslan ali iz Eos javljaju da nisu dobili nikakav zahtjev. Išla sam 100 puta u.banku i Finu. Neznam što da više napravim i kome da se obratim jer znam da po zakonu ne smiju uzeti cijelu plaću. Od predaje zahtjeva je proslo 15 dana.
  5. Tanja246

    Ovrha

    Moram se ispravit da mi je fina uzela novce 22.11., znaci nakon niti mjesec da na nakon sto sam uplatila ratu. Neznam sta da radim i da li da se uopce nadam da ce mi vratiti novac. i kome da se obratim ako mi taj odvjetnik kaze da ni on "nema veze s tim" ?
  6. Tanja246

    Ovrha

    Prošle godine sam dobila račun od Vipa od nekih 600kn, koji je kasnio narastao na 1800 (naravno zbog mog neplaćanja), i kada sam odlučila sve to rješiti, poslala sam Vipu zahtjev za obročno plaćanje, nakon kojeg mi oni ništa nisu odgovorili. Nakon mjesec dana sam ga poslala opet i zvala ih, pa su mi rekli da opet pošaljem zahtjev, što sam opet napravila, i ništa. Nakon mjesec dana mi je stigla ovrha, pa sam kontaktirala odvjetnički ured i s njima dogovorila obročno plaćanje od 300kn mjesečno. Prvu ratu sam platila 28.10., a Fina mi je 22.10. skinula 1900 kn sa računa. Šta da napravim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija