Jump to content

vladivostok

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ugovor o radu je sklopljen na odredjeno i to na nepuno radno vrijeme od 02. 09. 2017. god do 31. 08. 2018. Zanima me, moze li se aneksom navedenog ugovora zamijeniti nepuno s punim radnim vremenom s time da bi ugovor i dalje vrijedio do 31. 08. 2018. Unaprijed zahvaljujem
  2. može skripta na mail: perkovic986@gmail.com hvala
  3. Tip A je s tipom B sklopio ugovor o kupoprodaji nekretnine. U ugovoru prodavatelj daje klauzulu intabulandi po kojoj se slaze da se kupac upiše u zemljišnik kao vlasnik te nekretnine ali pod uvjetom da uz ugovor podnese kao prilog prijedloga za upis I dokaz o uplati kupovne cijene. Tip je podnio prijedlog za upis prava vlasnistva na nekretnini I prilozio je samo ugovor o kupoprodaji kao temelj upisa bez dokaza uplate. Općinski sud donosi rjesenje temeljem kojega odbija prijedlog za uknjižbu prava vlasnistva I temeljem kojega određuje zabilježbu odbijanja upisa. I određuje rok za zalbu na rjesenje od 15 dana. U medjuvremenu kupac uplati kupovnu cijenu Zanima me sto bi vi u toj zalbi napisali. Može li kupac toj zalbi priloziti dokaz o uplati I traziti provedbu uknjizbe?
  4. Pozdrav, prije nekoliko dana provaljeno je u jednu kemijsku čistionicu u Splitu. Pokradena je većina robe a vlasnik je podnio kaznenu prijavu. Među ukradenom robom bio je i kaput osobe X u čije ime ovo i pišem. Zanima me može li X i po kojoj osnovi tražiti naknadu štete od vlasnika čistionice?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija