Jump to content

pavel1

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Bovu, Budući se odnosi ne popravlaju? Koliki iznos najamnine mogu zatražiti? Pola ili četvrtinu? Unaprijed hvala
  2. Podigao sam kredit u CHF u srpnju 2007 i otplatio kredit u srpnju 2014. Kredit je bio za vozilo. Četiri puta su mi podizali kamatu. Od kada bi imao pravo zatražiti povrat pretplaćenih kamata. Brine me zastara. Da li da pokrenem tužbu odmah ili imam vremena. Hvala svima unaprijed na odgovorima.
  3. hvala na odgovoru.da li postoji spranca za najam i da li se može zatraziti najamnina odretroaktivno?da li mi to moze koristiti kod podjele bracne stecevine?
  4. pozdrav,bivsa supruga i ja smo u suvlasnistvu stana. Bivsa supruga živi u stanu sa naše dvoje djece.Problem je što u stanu živi i moja bivša punica koja loše utjece na djecu.Nekoliko puta sam je prijavljivao czss.ali bezuspjesno.Da li postoji mogucnost da tuzim punicu da neovlašteno koristi nasu nekretninu?
  5. Odvjetnica mi savjetuje da zatvorim kredit za auto i da u vanparničnom postupku zatražim razvrgnuće suvlasništva.Da li imam na to pravo i da li time rješavam problem auta budući supruga i dalje inzistira na povrat uloženog novca?
  6. od frenda tata izazvao je prometnu nesrecu.zabio se pod kamion i na mjestu preminuo.Bio je životnno osiguran.Ima li frend pravo na isplatu od osiguranja?
  7. hvala g-man i ostalima. Tako onda ja mogu postupiti za auto u prethodnoj temi.Dajem joj auto a ona neka nastavi otplačivati kredit...
  8. Hvala svima na odgovoru.Da li vještak pravi procjenu koliko košta novi namještaj ili trenutnu vrijednost namještaja?
  9. Mogu li to primjeniti i za namještaj?
  10. Hvala Bovu.Da li će sud to prihvatiti ako zatražim vještačenje?
  11. Molim odgovor. U postupku smo utvrđivanja bračne stečevine.Prije četiri godine moja bivša i ja u potpunosti smo renovirali stan. Računi su uglavnom zagubljeni a radovi su uglavnom rađeni na crno.Potrošili smo više od 10000 eura. Ja potražujem pola toga iznosa što bivša ne odobrava. Da li postoji mogučnost da se vještačenjem utvrdi iznos ulaganja?hvala svima unaprijed.
  12. Možda da prodam auto i isplatim kredit?Bivšoj isplatim pola od prodaje a od nje zatražim pola iznosa za zatvaranje kredita?
  13. Može li sud presuditi prema njenom zahtjevu? Takvom presudom troškovi bi bili još veći.
  14. Hvala Bovu,predložio sam joj da uzme auto ali ona je to odbila.Kredit i auto glase na moje ime.Da li joj mogu odvesti auto i predati joj ključeve?Meni auto ne treba.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija