Jump to content

anonimno

Korisnik
 • Broj objava

  56848
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

anonimno je zadnji put osvojio dan veljača 15 2015

anonimno objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

1 pratitelj

O anonimno

 • Status
  Anonimni korisnik

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Tako je... kuće su van gabarita izdane građevinske dozvole i mi smo (susjedi ne) pokrenuli postupak za legalizaciju nadogradnje i plaćanje poreza, nakon čega bi tili dobit i uporabnu dozvolu (zbog turizma). Još od 1975. godine postoji pismeni dogovor između susjeda o dozvoli korištenja puta (tri metra pustili mi njima, tri oni nama) za pristup zemljištu (odvjetnik je pregledao dokumente i još vrijede), te je putu dodijelja posebna treća katastarska čestica koja nas dijeli. Ne bi htjeli da to bude javna površina već samo od dva vlasnika čija to i jest zemlja, da li je to neki problem? N
 2. Molim Vas za savjet, problem je uobičajan no kao i u svemu treba bit oprezan pa tu pitam. Mi i susjedi radimo izmjenu postojećeg stanja za kuće kojima su građevinske dozvole iz 1960. godine (naravno obe su nadograđene van projekta no geometar je potvrdio kako nisu van dozvoljenih gabarita te će inspekcijski pregled proći). Između dvije zemlje je ostavljen put i 1970. godine potpisan ugovor da se radi "o putu širine tri metra kojim obe stranke smiju prolaziti i graditi sve do granice". U međuvremenu je dio puta korišten kao asfaltiran put za automobile, a ostatak kao pješački put, no sa
 3. molim da mi netko pomogne odgovorit na ova pitanja 1. kada se ne može osnovati odbor vjerovnika? 2. što to znači da je dionica nedjeljiva? dvostruko značenje 3. na osnovi čega se stječe članstvo u dd, a na osnovi čega se određuje? 4. razlika između podružnice i ovisnog društva? 5. naziv za ograničenje prijenosa poduzeća. 6.doo....kako se broje glasovi? 7. što je to zajednica dobiti?
 4. Jučer,jer već je prošla ponoć, dobila poziv i već se na trenutak pomirila sa sudbinom da sam na ispitu 15.6.Međutim,ugodno su me iznenadili,ispoštivali moju želju( možda zato jer sam rano prijavila i vjerojatno imala sreće) tako da sam na ispitu 28. i 29.6.,a usmeni 2.7. žao mi je svih koji moraju tako brzo na ispit i držim fige,sve će jednom valjda biti ok!!!!sreeetno
 5. MOLIM VAS ako mozete i meni poslati primjerke presuda na mail ivanna20042000@yahoo.com puno hvala
 6. danas sam dobila poziv za 28. i 29. 6. pismeni i i onda u ponedjeljak 2.7. usmeni.jaako sam sretna,i žao mi je što i neki drugi nisu bili sreće kao ja i iskreno suosjećam-držte se.Mislim ništ to na kraju krajeva ne znači mogu izaći i 15.7. pa opet pasti,zar ne?molila sam da me stvave početkom srpnja i imala sreće-hvala im.Sad mi samo još treba neka dooobra komisija i....... držim svima fige i sve će biti ok!!!!!!!
 7. epbcs qgomfj ejxwdno lwnbo rnfpa uthyzsv oubgksail
 8. koja su mi dokumenta potrebna osim smrtovnice i dali to mogu putem poste zasad nemogu u hr i gde poslati to sve u sud ili ... :thankyou:
 9. bravo niko nikiću za takvu pametnu ideju!
 10. ak si nova, ne znaci da ne znas čitati. imaš milion tema i odgovora o svemu tome pa ti je savjet broj jedan: počni čitati redom a onda ako ti još nešto ne bude jasno, pitaj. mozžda da kreneš od onih koje imaju crvenog miša uz naslov.
 11. Hvala na odgovoru i čestitam na položenom ispitu!
 12. To je točno i to ponekad pitaju Kos i Garačić
 13. ja sam jučer odgovarala, u gornjoj sobi s još dvoje kolega. mi smo prošli a kolege u donjoj sobi, njih troje je palo djelomično. umjesto svedrovića je došla baranovićka i to je bio razlog, svi su bili super, neposredni i dragi, iako ne baš i gospođa baranović. damjanovićka je bila ugodno iznenadjenje, nje sam se bojala najviše i zaista bezrazložno. pitala je svakoga dva pitanja iz trgovačkog i dva iz nasljednog, nijedno iz stečaja. najmanje smo se bojali kaznenog, zbog svedrovića i na kraju je to najgore prošlo.
 14. jel bi mi mogli poslati skriptu na mail amallia@net.hr hvala
×
×
 • Napravi novi...