Jump to content

juriel

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Žao mi je što to čujem da si pala. Ispitivač stvarno nije OK ali ga se može zmuljati, ako je nezadovoljan odgovorom reci mu drugi, treći itd dok ne dođeš do odgovora koji si je on zacrtao u glavu. Sretno na popravku.
  2. Eh da zanima me šta bi se dogodilo u slučaju pada na popravnom?
  3. Pao sam iz ZUPa i ZUSa i idem 20.6 Zanima me jesu li detaljniji i stroži na popravnom ili možda popustljiviji? Hvala
  4. 4 dana po 7 sati dnevno s tim da nisam učio stručni dio uopće. Ipak sam pobrao jedan popravni iz ZUPa i ZUSa ali kolko sam učio dobro je prošlo
  5. Nije uopće tako gadna informatika koko se priča. Pismeni je bez veze, važno je da imate Zakon o elektroničkom potpisu isl gluposti. Pišite što više svojim riječima i nećete pogriješiti. Kod mene je čovjek pao na usmenom a znate zašto? Zato jer je sve bubao napamet a nema pojma o čem govori. Koristite što više stručnih izraza i nudite neka rješenja kad vas pita kako bi to riješili. Makar ne bilo točno glavno je da ostavite dojam da se kužite u to što govorite. Mene je rešetao 20 minuta i nije bilo baš lako, jer pita sve živo. Od što je informatika, do interneta, TPC/IP a , mreže, Zaštite podataka isl. Još jednom govorite svojim riječima makar i netočno glavno da vidi da niste sve našterbali. Inače polagao sam za VŠS, za ispit se nisam uopće pripremao, i to je to. Sretno kolege jednu ljutu prije ispita i nemate nikakvog straha.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija