Jump to content

keight8

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Razumijem Vas sve što mi želite reći i u potpunosti se slažem sa svim činjenicama koje ste naveli, ali cijela situacija je PUUUNOO kompliciranija nego što je prikazana u ovoj temi i strah me za sigurnost dijeteta.
  2. Istina, friško je još sve. Ja se nadam da ste u pravu.
  3. Ne mislim nego sam sigurna da se neće moći brinuti za dijte. Dok smo ja i dijete živjeli s njim nikad u ničemu nije htio sudjelovati kad je bila briga oko djeteta u pitanju. I sam mi je rekao da će mi se osvetiti za to što sam ga ostavila i dijete koristi kao osvetu. Zbog toga sam najvise zabrinuta. Inače nebi imala ništa protiv i da svaki dan viđa dijete.
  4. Živjela sam u izvanbračnoj zajednici. Trenutno živim u domu svojih roditelja s 4-mjesečnom bebom. Nakon prekida veze otac djeteta je pokrenuo sudski postupak u vezi skrbništa i druženja s djetetom. Nakon prvog ročišta donesena je odluka da otac dijete odvodi u svoj dom tri puta tjedno po tri sata i to isključivo bez mog prisustva. CZSS kaže da je u interesu djeteta da se što više viđa s drugim roditeljem koji ne živi s nama i u potpunosti se slažem, ali meni je apsurdno da se dijete od 4 mjeseca po zimi, kiši i ledu odvodi tri puta tjedno iz doma. Kakve veze to ima s dobrobiti djeteta????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija