Jump to content

Nedefinirana

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani! Moji problemi počinju 17.07.2015 projavljivanjem kvara na internetu i telefonu. To koristim preko T-coma jer jedino oni imaju pristup područku gdje stanujem. Tek iz trećeg prijavljivanja kvara (navečer) oni mi kažu da će napisati tehničarima nalog za pregled kvara na mojoj tel. liniji. Nakon 2-3 dana opet zovem pa mi kažu da je na mome području otklon kvara 7-10 dana. uU sljedećim danima sam više puta zvao i pitao da mi reču koja je situacija sa kvarom, da bi svaki dan bio drugačiji odgovor : -moraju promjeniti kabel cca 300 metara - greška je u centrali - nemogu zamjeniti kabel jer ine preko privatnog terena pa trebaju odobrenje vlasnika - vama je večeras u 20.00 sati tek rok od 7-10 dana i do tada će popraviti - tehničari naporno rade (dođo oko9.00 a otiđu iza 12.00, cca 3sata) - moraju nabaviti kabel za kojeg su mi 5 dana prije rekli da su ga zamjenili -evo napisati čemo požurnicu tehničarima - tehničari će odmah izići na teren i tako svaki dan novi odgovori ali bez popravka , nitko da da konkretan odgovor, niti da nazove, nego ako ja ne zovem nitko se nebi ni sjetio. Zaboravio sam reći da živim u turističkom naselju i da sam iznajmljivač. Moji gosti su mi se tužili agenciji i dobio sam opasku da nema interneta, jer 7 dana koliko su bili nisu imali internet u apartmanu. Moji susjedi su se isto tužili ali oni imaju barem nekakav signal za razliku od mene. Interesira me imam li pravo na oštetu jer kvar nije popravljen u 10 dana koliki je njihov rok. Danas je već12 dan i još nije popravljeno. Na koji način mogu tražiti oštetu, mislim da su mi dužni na nekakvu naknadu. Molim vas za odgovor jer stvarno neznam što napraviti, Hvala
  2. Poštovani, prije godinu dana sam prijavio građevinskoj inspekciji nezakonitu gradnju (nepoštivanje udaljenosti od granice parcele) i nikako da izađu na teren, 14.08.2014 sam osobno predao požurnicu i do danas moj predmet nije nikome dodjeljen niti mi je u zakonskom roku (mjesec dana) odgovoreno. Molim vas da mi savjetujete koje ću radnje poduzeti i kome se obratiti. hvala
  3. I ja sam prošla (isto VSS) i mogu te doslovno citirati. A ovo je dotični gospodin: http://www.effectus-uciliste.eu/milan-stipic-dipl-iur/menu-id-173.html Riga mi se od njega. I da, osjećaj je neopisiv kad se položi! I hvala svima na forumu koji ste sudjelovali, puno ste mi pomogli! Sretno svima!!!
  4. Danas se nitko nije javio? Valjda slave... Nego, pitam u ovoj temi: Molim Vas neka netko napiše kako izgleda pismeni ispit? Odnosno, da li dobijemo papire na koje pišemo ili ih moramo/možemo sami donijeti?
  5. Još jedno pitanje: Da li postoji više područja financija, npr. samo financije, financije - porezi, financije - proračun i sl. ili je samo jedno područje - FINANCIJE?
  6. Imam jedno tehničko pitanje: Da li na pismenom dobijete papire na koje ćete pisati ili morate/možete donijeti svoje?
  7. Moji su poslali prijavu 7.7. Danas (26.5.) sam dobila rješenje. Polažem 14.6. (posebni dio: financije) Koliko nas ima?
  8. tanja11 ... moguće da imate pravo na trošak prijevoza, raspitaj se malo bolje. Ja sam zvala u Ministarstvo Uprave i molila da me stave 7.6. Gospođa X mi je rekla da će reći kolegi koji je zadužen za rokove, da oni u principu uvijek udovoljavaju ali da je sada velika gužva i da čisto sumnja da ću uspjeti upasti tada. Ja svejedno učim kao da mi je termin 7.6.
  9. Aaaaa, da sam barem prije ovo znala. Poslala sam prijavu 7.5. Baš me zanima kada će me staviti?
  10. Da li postoji skripta za DSI iz financija? Molim dobru dušu da je "postavi" na forum kako bismo je svi "skinuli". Hvala!
  11. Dajte ljudi, pišite kad vam je ispit? Pliiiiiiz!
  12. Bok, može li netko napisati kad mu je ispit? Zanima me ako sada prijavim, da li će me dopasti lipanj ili rujan?
  13. Pozdrav! Da li je netko slikao mobitelom ispite? I znate li koliko ima GRUPA ispitivača?
  14. Zna li netko kad je sljedeći seminar za pripremu za polaganje DSI-a?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija