Jump to content

zlary

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. vec napravljeno (( situacija- Stojim ispred i ne mogu unutra, zovem policiju .Kad su došli, snimili situaciju i rekli: AAAAA ZNATE TO SU VAM IMOVINSKO-PRAVNI ODNOSI MI TU NE MOŽEMO NIŠTA, JEDINO AKO DOJDE DO FIZICKOG SUKOBA.
  2. Nije opce bitno zima-ljeto sve jedno je, nego se ne može unutra.Stvar je u tomu što je za slucaj nadležan sud u Rijeci a putni troškovi (kaže odvjetnik) po rocištu su od 1500 do 2000 kn. Pošto privatizacijom nisam uspio skupit lovu da mogu slat odvjetnika na put, javio sam se za savjet ovdje. Dali da prijavim policiji da ne mogu u kucu ili to nema smisla.? molim savjet??
  3. Serbus, Molim pomoc ili usmjerenje u vezi sljedeceg problema. Moj otac je vlasnik vikendice na moru ima 50% ukupnog vlasništva a ostatat ima njegova necakinja ili (kcer od njegove pokojne sestre)koja je to nasljedila po majci.Mi nismo u mogucnosti uci u viksu jer se ona uselila sa svojom familijom.Vec 3 god. ne mogu tamo na more jer su brave promjenjene itd...Moje pitanje?? Na koji nacin osim SILE I BATINA mogu uci unutra i koristiti se istom??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija