Jump to content

vital sound

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma ne krije se nikakva namjera izigravanja poreznih propisa, nego imam konkretan problem i situaciju. Zelim kupiti vozilo na djevojkino ime s kojom zivim u BiH s njihovim tablicama, jer su mi ukrali vozilo s HR tablicama pred kuchom i vjerovatno bi ponovo to napravili. Pa me zanima da li ja s takvim vozilom mogu ući u Hrvatsku da odem posjetiti obitelj bez nekih većih problema ako ona nije uz mene u vozilu,na temelju njene punomoći ili nekog drugog dokumenta ?? To je jedino upitno jer po odgovorima izgleda da sve drugo mozhe pitano iz prvog posta.
  2. U redu, ali s vozilom hrvatskih tablica vjerovatno.. Da li mogu voziti normalno vozilo drugog vlasnika BiH tablicabez ikakve punomoći s hrvatskom dozvolom ili trebam međunarodnu. Jasno mi je da takvo vozilo ne mogu voziti unutar RH bez prisustva vlasnika, a da li mogu unutar ostalih članica EU , kao i unutar matične države na koje je vozilo registrirano u ovom slučaju BiH ili susjedne Srbije. Molim ostale korisnike da se jave ako imaju konkretna saznanja ili da me upute na pravu adresu.
  3. Poštovani, imam dva pitanja vezna za upravljanje vozilom stranih reg oznaka u inozemstvu tj. (BiH) . 1. Što mi treba da bi moga ja kao državljanin RH voziti vozilo stranih tablica u inozemstvu (BiH),prijateljevo , djevojkino, renta car. (mislim da je međunarodna dozvola, a zanima me moze li i bez nje u BiH). 2. Mogu li ja voziti vozilo stranih tablica (BiH) kupljeno na djevojkino ime i da mi on da punomoć (gdje ga izvaditi), unutar BiH, te prelaziti s njim granica prema Srbiji, Hrvatskoj ili bilo gdje u EU i pod kojim uvijetima. Nadam se da ću dobiti od vas konkretan odgovor, te unaprijed puno zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija