Jump to content

Civil

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Civil objavio

  1. Ne piše prekršajni nalog nego baš presuda naime bio sam već na sudu. da li je postupak svejedno isti kao u vašem postu? Kako do sudskih referenata?
  2. Dobio sam kaznu od 3.600 kn možete li mi samo reči kako mogu i da li mogu dati zahtjev da platim u ratama pošto sam nezaposlen. Da li to pišem u prigovor i da li me onda može još više koštati ako to ide na viši sud pa za troškove?
  3. Da li bih mogao odugovlačiti malo tako da ne zaprimim prvi put poziv (nemam baš novaca niti ću ubrzo imati)? Koliko bi mi to bilo štetno?
  4. Usred noći ogrebao sam parkirano taksi vozilo.nakon toga vozač mi je počeo prijetiti,lupati po prozoru i čupati brisač.nisam znao što da radim pa sam otišao,znao sam da mi je zapisao registraciju i da ću morati to riješiti ali sam iz straha otišao od tamo.zvali su me na razgovor u heinzelovu i slikali auto(praktički nema štete).rekao sam kako je bilo i nakon toga su me pustili i rekli da očekujem poziv od suda.nisu mi nikakav papir dali niti sam išta potpisao.nije mi jasno mogu li uložiti prigovor sad ili kad primim poziv od suda?jel normalno da mi nisu ništa tamo dali?kakvu kaznu mogu očekivati?da li mogu tražiti od policije ime tog čovjeka?
  5. Civil

    molim pomoć

    imam ja jedno rješenje ako ovo ne uspije, ali je to zadnja opcija i nije za ovdje. hvala utjerivac i ficko
  6. Civil

    molim pomoć

    Dakle zvao si policiju i ništa nije pomogla? je li mu došla doma ili? Može možda utjerivać može nešto predložiti? i da li zna što točno policija može ako bi ih onaa nazvala i rekla to?
  7. Civil

    molim pomoć

    Moju prijateljicu je više puta zaustavljao na ulici neki tip i nije joj dao da ode i govorio joj je da će joj raditi svakakve stvari. Ona je u stalnom strahu pošto živi u njenom kvartu i nikad nezna kad će na njega naići. Da li policija nešto može ako joj se kaže ko je to, ako može što može pošto joj nije još "ništa" napravio? Da li bi ga mogli upozoriti, pa bi on to prestao raditi njoj?
  8. Civil

    pomoć

    hvala vam na pomoći.
  9. Civil

    pomoć

    nije bilo nikakvog pismenog traga, ali sam mu novce uplatio na njegov račun i imam potvrdu, da li to išta mjenja? imaju snimljene razgovore kako će mi donjeti 2 pa 4 pa 4 tisuće kuna i to je to. Držali su me 7 sati u stanici i na kraju je jedan detektiv pisao zabilješku o meni kao predmetnom(Što to znači?) i nisam ja ništa potpisivao, je li to nešto znači?
  10. Civil

    pomoć

    posudio sam prijatelju 20000 kn i dogovorili smo se da će mi kroz 7 mjeseci vraćati po 3000 kn, vratio mi je desetak tisuća kn do sad i jućer je došla krim pol. po mene, nisu me uhitili, tamo su mi rekli da je taj prijatelj(inače zaposlenik banke) oštetio banku za više od 100000 kn i da su ga snimali i kao da je on meni nosio te novce što naravno nije istina što se može vidjeti i iz naših razgovora. plašili su me da će me optužiti za iznudu. On im je rekao da ga nisam iznuđivao nego sam mu prijateljski posudio novce. na kraju me nisu ni uhitili niti sam potpisao nikakvu izjavu, ali su mi rekli da će me zvati kao svjedoka. je li moguće da me optuže za iznudu ako nema žrtve?
  11. je li me može tužiti radi toga što mu nedozvoljavam da popravi to što curi s moje trease? netko please?
  12. Imam situaciju gdje susjed misli da mu curi voda s moje terase i zeli pristup istoj radi raskopavanja moje terase i traženja odakle curi voda. Posšto namjeravam uskoro se seliti, a i nezgodno bi mi bilo da mi radnici raskopavaju cijelu terasu i prolaze kroz stan sam rekao susjedu da se strpi malo. On je rekao da će me tužiti da ne može čekati. par pitanja: Da li uopće me može za nešto tužiti? Ako može da li ta tužba znači da ne mogu prodati taj stan dok se ne riješi ista?
  13. Civil

    Kombi radar

    Je li istina da policija kruži kombijima po kvartovima i prisluškuje razgovore mobilnih uređaja nasumično? Čuo sam to u više navrata. To se ne bi smjelo bez naloga ak to rade? Koji je dostatni razlog dobivanja naloga za prisluškivanje ako netko zna?
  14. Sad su baš pretjerali. Već me drugi put u tjedan dana zaustavljaju i tretiraju kao kriminalca jer imam sumljiv tip vozila po njihovom. Oprostite što nemam više novaca da kupim skuplji auto.
  15. Dobio sam kaznu koju mi je napisao komunalni redar zbog parkiranja na zel. površini. Piše da imaju fotografiju,a pošto nisam bio na zel. površini je li mogu tražiti da mi dostave spornu fotografiju i bilješke kom. redara? Koje oni ovlasti uopće imaju? Je li mogu ako ne platim to odležati?
  16. neznam kome se to isplati. druka neka curica i sajonara. bolje da je imao belog pa bi s drotovima ružio...
  17. zeznuto. vidis kaj ti zene na prave...
  18. sjemenjara. uzas. ne igraju ulogu. drotovi ne čiste, ljeni su.
  19. opet policija za moral? nije tražio prodike. gdje je taj popis zabranjenih biljaka na kojem pise kaktus san pedro?
  20. javi obavezno. veoma me zanima. pozdrav
  21. pregledao sam popis zabranjenih supstanci i biljaka te nisam peyote ni san pedro našao na popisu, samo cocu, konoplju, i mak? tak da neznam kaj ce biti jer njima treba 5-10 g da narastu, a ne znam oce policija to uzgajati da vidi postotak mescalina. s koje stranice si naručio? iz smart shopa? kojeg?
  22. Civil

    download kz

    isključi zone alarm ili ak imas nešto takvo...
  23. Civil

    MDMA

    dakle nema neke jasne granice kad prelazi na st. 2(količinski)?. otkud meskalin? profil? netko je isto znatiželjan. Studiram kriminal(istiku). hvala na odgovorima. pozdrav pan-u
  24. Civil

    MDMA

    Da li bi bila razlika da je bilo u jednom paketu? i bili se moglo reći da je za osobnu upotrebu? Dakle ode frend minimalno na 3 godine iako nije dosad kažnjavan?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija