Jump to content

flyby

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je flyby objavio

  1. Ujak mi je prije nekoliko godina dao neke novce da ih stavim na svoj novootvoreni račun u banci. On je imao punomoć na taj račun. Prije otprilike mjesec dana ujak je umro i sada će se održati ostavinska rasprava. Ujak nije imao nikoga osim mene, moje sestre i mog bratića koji smo mu najbliža rodbina. Zanima me da li taj novac može uči u ostavinsku raspravu i da li će se na ostavinskoj raspravi spominjati ikakvi njegovi bankovni računi (da li će voditelj rasprave pitati išta o takvim stvarima)? Hvala unaprijed
  2. Zaboravih pitati koliko se danas može dobiti novaca za trzajnu ozljedu vrata.
  3. Vozilo mi je uredno osigurano i imam važeću vozačku dozvolu.
  4. Imao sam prometnu nezgodu u kojoj sam bio kriv. Zabio sam se u stražnji dio vozila ispred sebe. Ispunili smo europsko izvješče. Zanima me ako čovjek traži odštetu za tjelesne ozljede npr. trzajna ozljeda vrata od osiguranja i dobije ju da li će mene osiguranje teretiti za njemu isplačeni iznos.
  5. Šta nitko nema nikakav odgovor?
  6. Neznam da li sam pitanje postavio na pravom mjestu. Osobna iskaznica mi je istekla još u prvom mjesecu pa me zanima što mogu očekivati kada ću ići vaditi novu?
  7. U 5. mjesecu sam imao prometnu nesreču u kojoj nisam krivac i zadobio sam trzajnu povredu vrata. Obavio sam sve pretrage na hitnoj i dvije ture fizikalne terapije. Sada sam saznao da će mi osiguranje poslati poziv za liječnički pregled valjda kod nekog njihovog doktora. Neznam točno kako to sve ide. Sada mi je sve dobro, zdravstveno stanje je najnormalnije pa me zanima šta će oni sada tamo utvrditi? Naravno valjda će utvrditi da mi je sada dobro. Imam svu dokumentaciju od obavljenih pretraga i fiz. terapije u kojima je navedena dijagnoza. Koliko taj njihov liječnički pregled utjeće na ukupnu svotu koju mi trebaju isplatiti. Inače radi se o Croatia osiguranju. Gdje se ide na taj pregled?
  8. Situacija je ovakva. Ujak moje majke je njoj darovnim ugovorom poklonio svoj stan u kojem je živio sa suprugom koja je preminula. Djece nisu imali i njegova jedina i najbliža rodbina su njegova sestra tj. majka moje majke i brat koji živi sa suprugom i ima sina koji je oženjen i ima jedno dijete. Moja majka ima brata koji također živi u braku i ima djecu i unuke. Zanima me da li itko od navedenih ili čak još netko nakon ujakove smrti može pokušati osporiti taj darovni ugovor i da li u tome može uspjeti.
  9. Bio sam sudionik prometne nesreče u kojoj sam na žalost krivac. Da li mogu tražiti novčanu odštetu zbog ozljeda iako sam ja kriv. Hvala
  10. Danas sam bio sudionik prometne nesreće u kojoj sam ja krivac. Da li mogu tražiti odštetu za ozljede vrata i stvari povezanih sa tim pošto sam ja kriv? Prije mjesec i pol sam također imao nezgodu u kojoj nisam po svemu sudeći krivac i tamo ću također tražiti odštetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija