Jump to content

ronda

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Sa automobilom Golf 2 disel koji je star 24 godine sam imala sudar. Kako je automobil star, iako se može popraviti, odjavit ćemo tablice i osiguranje te ga prodati. Da li je u tom slučaju potrebno raditi i ovjeravati Kupoprodajni ugovor ili je dovoljno samo odjaviti tabalte u policiji?
 2. Prije nekoliko dana umro je moj otac koji je od djece imao mene i moju sestru. Za života moje majke, koja je umrla prije 20 godina, otac i majka su sagradili kuću. Nakon smrti majke otac je nakon nekog vremena stupio u vanbračnu vezu sa jednom gospođom. Naše pitanje je: 1. da li navedena gospođa iz vanbračne veze ima pravo nasljedstva kuće koju su sagradili naši roditelji? 2. osim toga, otac ima depozit od EUR 30.000,00 u Banci. Kako se dijeli nasljedstvo, s obzirom na navedeno, ukoliko nema oporuke?
 3. ronda

  otvaranje prozora

  pogledala sam česticu u e-izvatku susjedna čestica je vrtal.
 4. ronda

  otvaranje prozora

  zid kuće na kojoj je sporni prozor graniči sa susjedovom zemljom.
 5. Naslijedili smo kamenu kuću staru preko 100 godina. Kuću smo počeli uređivati i htjeli smo otvoriti postojeći prozor koji je prije 30- 40 godina zazidan ciglama jer se kuća nije koristila. Prozor je bio u nivou zemlje, ali kako se kuća nije koristila s vremenom se podigla razina zemlje ili ju je netko nabacao. Da li je sada potrebno tražiti suglasnost susjeda za otvaranje navedenog prozora?
×
×
 • Napravi novi...