Jump to content

ronda

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ronda objavio

  1. Sa automobilom Golf 2 disel koji je star 24 godine sam imala sudar. Kako je automobil star, iako se može popraviti, odjavit ćemo tablice i osiguranje te ga prodati. Da li je u tom slučaju potrebno raditi i ovjeravati Kupoprodajni ugovor ili je dovoljno samo odjaviti tabalte u policiji?
  2. Prije nekoliko dana umro je moj otac koji je od djece imao mene i moju sestru. Za života moje majke, koja je umrla prije 20 godina, otac i majka su sagradili kuću. Nakon smrti majke otac je nakon nekog vremena stupio u vanbračnu vezu sa jednom gospođom. Naše pitanje je: 1. da li navedena gospođa iz vanbračne veze ima pravo nasljedstva kuće koju su sagradili naši roditelji? 2. osim toga, otac ima depozit od EUR 30.000,00 u Banci. Kako se dijeli nasljedstvo, s obzirom na navedeno, ukoliko nema oporuke?
  3. pogledala sam česticu u e-izvatku susjedna čestica je vrtal.
  4. zid kuće na kojoj je sporni prozor graniči sa susjedovom zemljom.
  5. Naslijedili smo kamenu kuću staru preko 100 godina. Kuću smo počeli uređivati i htjeli smo otvoriti postojeći prozor koji je prije 30- 40 godina zazidan ciglama jer se kuća nije koristila. Prozor je bio u nivou zemlje, ali kako se kuća nije koristila s vremenom se podigla razina zemlje ili ju je netko nabacao. Da li je sada potrebno tražiti suglasnost susjeda za otvaranje navedenog prozora?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija