Jump to content

LEPI CAJTI

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tema: direktorski doprinosi koji su sjeli na Oib fizičke osobe dir.,a doo odlazi u stečaj.Mogu doprinisi po oib dir.biti dio stečaja ?
  2. Postavlja se pitanje, ako je moja polica bila prekinuta i radila se nova nije li referent Grawe pogriješio u slijedu sklapanja police NE PROVJERAVAJUČI NA TERENU ŠTO STVARNO OSIGURAVA PO NOVOJ POLICI ,TREBAO PREGLEDATI NEKRETNINU I OPREMU jer novu policu radi po uvjetima copy paste iz moje prekinute police te u NOVOJ POLICI najmoprimca stavlja u status vlasnika posl.prostora i opreme i NE OBAVJEŠTAVA STVARNOG VLASNIKA ,(a znao je Grawe tko je vlasnik) da je stavio najmoprimca u policu kao vlasnika nekretnine i opreme. Grawe i najmoprimac sklapaju policu prije nego najmoprimac ima ugovor o najmu . Grawe prije isplate nije zatražilo od policije policijski zapisnik nego je najmoprimac priložio potvrdu iz policije da je bio požar na objektu restorana u kojoj je on najmoprimac. Po novoj polici najmoprimac ima sve uvjete za naknadu štete?MOJA NEKRETNINA,MOJA OPREMA ON STAVLJEN U ULOGU VLASNIKA NEKRETNINE I OPREME?JA MU TO NISAM DOPUSTIO GRAWE OČIGLEDNO JE JER BITNO DA JE UPLAČENA PREMIJA OSIGURANJA. NEVEZANO ŠTO U KORESPODENCIJI GRAWE i JA DOGOVARAMO ZA NASTAVAK PLAČANJA MOJE POLICE GDJE SAM JA VLASNIK NEKRETNINE I OPREME PO ISTOJ POLICI IZ 2008G. Rekordno brza isplata 450.000kn u roku 20 dana bez kontakta sa vlasnikom nekretnine i bez ijednog zatraženog atesta uređaja...i samo Grawe kaže da je neobično. molimo pravni slijed dali je to HANFA,HUO,DRŽAVNI PRAVOBRANITELJ ILI JEDNOSTAVNO SUD I PARNICA. Ostavlja se širok prostor za kriminal kod najma npr.gradskih posl.prostora,stanaova...vlasnik istih nemora saznati da ste osigurali njegovo vlasništvo i najmoprimac ima pravo na naknadu iz štetnog događaja po vlasnikovoj nekretnini.Drugo je pitanje dali će vratiti u prvobitno stanje ili će nestati bez traga pa ga ti ganjaj po sudovima a,on nema ništa ni imovine ni novaca.... NIJE LI OVO VAN SVAKE PAMETI. Još u prilog tome zakon o obveznim odnosima ima članak u kojem stoji da svatko tko ima interesa može napraviti policu os.
  3. Postavlja se pitanje, ako je moja polica bila prekinuta i radila se nova, nije li referent Grawe pogriješio NE PROVJERAVAJUČI NA TERENU ŠTO STVARNO OSIGURAVA PO NOVOJ POLICI ,PREGLEDATI NEKRETNINU I OPREMU,jer novu policu radi po uvjetima copy paste iz moje prekinute police te u NOVOJ POLICI najmoprimca stavlja u status vlasnika posl.prostora i opreme i ne obavještava me o svom činu. Grawe i najmoprimac sklapaju policu prije nego najmoprimac ima ugovor o najmu ? Grawe prije isplate nije zatražilo od policije policijski zapisnik nego je najmoprimac priložio osiguranju Grawe potvrdu iz policije da je bio požar na objektu restorana u kojoj je on najmoprimac. Po novoj polici najmoprimac ima sve uvjete za naknadu štete?MOJA NEKRETNINA,MOJA OPREMA ON STAVLJEN U ULOGU VLASNIKA NEKRETNINE I OPREME?JA MU TO NISAM DOPUSTIO GRAWE OČIGLEDNO JE JER BITNO DA JE UPLAČENA PREMIJA OSIGURANJA. NEVEZANO ŠTO U KORESPODENCIJI GRAWE i JA DOGOVARAMO ZA NASTAVAK PLAČANJA MOJE POLICE GDJE SAM JA VLASNIK NEKRETNINE I OPREME PO ISTOJ POLICI IZ 2008G. Rekordno brza isplata 450.000kn u roku 20 dana bez kontakta sa vlasnikom nekretnine i bez ijednog zatraženog atesta uređaja...i samo Grawe kaže da je neobično. GRAWE NA MOJ UPIT SE NE ŽELI OČITOVATI O OVOM SLUČAJU VEĆ PREDMET PROSLJEĐUJE NA SVOJE ODVIJETNIKE. MOLIM PRAVNI PUT.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija