Jump to content

Painstik

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Painstik objavio

  1. Onda sam dobio krivu kaznu, trebala je biti 200 kn manje Ništa, hvala dečki, odoh platiti, ko ih ***.
  2. Da, parkirao sam na lijevu stranu... Zar ne bi onda na lijevoj strani na ulazu u ulicu trebao stajati znak zabrane parkiranja i stajanja?
  3. Pozdrav, danas su mi lihvari iz ZagrebParkinga podigli auto, te sam dobio dodatno kaznu za parkiranje na zabranjenom mjestu, lijepo se vidi na slici znak i 50-ak metara dalje auto. Inače je cesta vrlo mala, nekih 200 metara, sa jedne strane ima zabrana zaustavljanja i parkiranja, a sa druge strane nema znaka, ja sam naravno ušao u ulicu sa strane gdje znak zabrane ne postoji. Ima li smisla ići na sud zbog toga što znak zabrane nije istaknut i na drugom ulazu u ulicu? Hvala na pomoći.
  4. Zanima me ovako, ako mi itko može pomoći. Pravna sam osoba i imam otvoren nerezidentni račun u Srbiji. Navodno bih se trebao osobno javljati svakih mjesec dana u banku. Takav zakon navodno postoji i u Hrvatskoj. Zanima me jel to istina, jer mi nije logično da jednom mjesečno moram ići u Srbiju samo kako bih potvrdio svoj račun. I koje su moje obveze kao nerezidentu u Srbiji i u Hrvatskoj. Hvala na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija