Jump to content

Ivan Ivanovic Zmaj

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Heh, da sam pravnik ko zna cake onda mozda i bi, ovako su si fino sve poslozili da se mogu j
  2. Pa ok, a dali ja mogu traziti promjenu sudca za kojeg znam da je blazi jer ovaj je katastrofa nema pregovaranja?
  3. U nekim slucajevima kad imam neku kaznu sud mi sjedne drito na tekuci racun, a u drugom slucaju dolaze po mene i prisiljavaju me i odvode na zap i javno me sramote pred ljudima. Dali to ovisi o volji i nalogu suda ili o cemu? Hvala!
  4. Danas sam dobio poziv od sutkinje koja bez pardona daje minimalnu kaznu od 3.000,00 kn Imam li ja pravo kad dojdem na sud traziti drugog sudca? Hvala!
  5. Kazna 700 kn, koju nisam platio, policija kod nas po gradu lovi ljude i odvodi ih u zatvor ili na zap platiti kaznu? Nije li to javno maltretiranje i sramocenje gradjana? Koja su prava nas ljudi pa nemogu se policajci i sudovi tako ponasati prema nama, zive od naseg poreza i ako nemamo novaca trpaju nas po zatvoru? SRAMOTA !!!
  6. Pozdrav, vec preko nekoliko puta mi dolaze inspekcije po prijavi i rasturaju me. Iskreno nisam znao da imam neprijatelje koji me prijavljuju. Stvarno to prelazi vec sve granice. Kako doznati tko me prijavljuje, navodno da postoji nesto pismenim putem da trazim ali neznam koji je proces? Zahvaljujem ako je netko upoznat sa tako necim! Pozz,..
  7. Zamp, Hrt, policija, Ht, svi mi sjeli na racun. Kaze zena u zapu cca 25.000 kn bez kamata. Ono, sta sad da radim, nemam novaca da to platim, da sam imao prije platio bi i prvi puta. Nikom u zivotu nisam duzan, niti cu biti no ovo su drzavni aparati koji sjednu na tebe ko pijavica i nedaju ti zivjeti, nije ni cudo da su gradjani u dugovima kad ovako fino sjednu, a kamata se mnozi, mnozi,.. Meni se cini da cu i ja ko i svi otic iz "Ljepe Nase" Jer ima neke zastare za nas koji nemaju novaca za tako nesto? Lp
  8. A sta bi se dogodilo kad bi se sudac osobno tuzio ( ne sluzbeno kao sudac ) da je zlouporabio svoj polozaj?
  9. Aha, hvala na odgovoru, fino su si to slozili, znaci pred zakonom ipak nismo svi jednaki,..:tupan: Dali ja kako mogu zatraziti da se postupak vrati na prvobitan polozaj? Nesto sam o tome citao ovdje na forumu.
  10. Zasto nije moguce? Ako je taj drzavni sluzbenik na usluzi drzavi onda se treba pridrzavati onoga sta ustav tumaci. Posto se ne pridrzava nego radi to kako mu se prohtje takodjer treba kazniti. Ako oni nas mogu kaznjavati zasto i mi njih nebi mogli njihovim oruzjem. Pa ima netko ko je nadlezan za rad prekrsajnog suda?
  11. Dobro, ajmo rec da ne platim pa odem u zatvor. Odsluzim tih neznam koliko je 1700 kn / dana zatvora. Fino, vratim se iz zatvora i tuzim sudkinju da je napravila prekrsaj. Koliko sam citao ustav RH meni se mora transparentno objasniti zbog cega sam kaznjen, a ne samo tako dati mi uplatnice pa ili plati ili zatvor. Jer to moguce ili nemoguce?
  12. Primam ja postu redovito ali nista nije stiglo. P ono, pa sta je sa ljudima koji odu raditi na more, njemacku i takodjer ne prime nista i onda dojdu doma i hopa, odma zatvor I sta sad, nit se mogu zaliti ni nista,..?? Pa jer trebala meni sutkinja objasniti o cemu se radi, nije li to prekrsaj za nju takodjer?
  13. Pozdrav svima na forumu. Nisam znao kome da se obratim pa sam Vas uguglao. Imam problem sa prekrsajem. Prije cca 2 godine zaustavila me policija i napuhao sam 0.88 no ja taj dan nisam nista alkoholno popio. Oni su ispunili onaj prekrsajni nalog ja ga nisam potpisao. Iskljucili me iz prometa i uzeli vozacku na 12 h. Do dan danas cca 2 godine proslo, nisam nista primio i onda primim danas da se javim na sud radi zatvorske kazne. Dojdem tamo, zenska mi da dvije uplatnice zbog dva prekrsaja. Nista mi ne procita jednostavno mi da uplatnice i gotovo i rekla je da su me stavili na oglasnu plocu?! WTF oglasna ploca?? Pa sta bi ja svaki dan trebo ici gledat dali sam mozda na toj ploci ili mozda nisam?? Ja zbunjen jer neznam o cemu se radi ?! 1700,00 kn nemam, i sta cu sad u zatvor a nisam se imao priliku ni ocitovati u vezi toga? Hvala na svakoj pomoci!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija