Jump to content

mzankola

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovaj dio što spominjete za "dio koji se ne sufinancira" to se odnosi na one koji nisu pristali? I to znači plaća se iz pričuve,dali se u ovom slučaju stanarima koji su protiv podiže pričuva ili ona ostaje ista pa se taj dio uzima za kredit,nije mi sve to posve jasno. Jel me može netko prisiliti da stan stavim pod hipoteku ili ne,i s obzirom da je fasada u dobrom stanju,može li to biti dovoljni argumenat na sudu?
  2. Stvar je u tome da smo fasadu radili prije deset godina i ona je u dobrom stanju,a i nije samo to,većina nas je promjenila stolariju,a ja sam čula da kod te energetske obnove bi trebalo čupati prozore da se to napravi,pa tko bi blesav na to pristao. Uglavnom mislim da je to totalno bespotrebno a i jako skupo.Kažem fasada je super,pa kad bi se išlo na neku tužbu dali bi to bio dovoljan razlog? Ažurirano I kako mene uopće netko može natjerati da dajem svoj stan pod hipoteku,neka razliku plaćaju oni koji su tu fasadu i željeli.Pa tko je tu lud!
  3. Poštovani, Zanima me dali kod energetske obnove fasade zgrade mora biti suglasnost svih stanara,s obzirom da novac u pričuvi nije dovoljan za te radove,pa bi se trebao dići kredit,a s tim neki stanari nisu složni,pošto bi pričuva narasla za 300%,a i nekretnine svih nas bi bile pod hipotekom?. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija