Jump to content

biba13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Mozda ti ovim necu bas pomoci, ali evo primjer moje prijateljice koja je podstanar sa suprugom te nisu opce prijavljeni na toj adresi na kojoj zive, dodje im kontrolor koji im nije opce usao u stan, niti su oni dali svoje podatke mu, nakon mjesec dana su dobili uplatnicu za 5mj unatrag te svaki iduci mjesec je dosla uplatnica na suprugovo ime i na tu adresu (napominjem na kojoj nije opce prijavljan) a kako su dosli do njegova imena isto ne znaju osim ako nije stanodavac im dao te podatke. Oni su to platili i dan danas placaju jer jednostavno nisu znali sto bi i s tim da su mladi, posao danas imas sutra ne, bojali su se jos veci troskova, tuzbi itd.. Sto da kazem, izgleda da je u ovoj drzavi sve moguce i da nas svatko gazi a mi nemamo se kako zastiti jer i sudovi vidim na starni su vise tih institucija nego nas jadnika, koji mi napise kaznu ne znam na osnovi cega tj bez dokaza..
  2. Hvala, procitala sam da mi je gospon morao pokazati iskaznicu , ali nije.. Zvala sam i odvjetnika Hanzekovic ( s kojim mi se taj gospon prijetio ) odvjetnik je rekao da se s kojim on pravom opce prijeti njima jer nisu jedini koji suradjuju sa HRT, te da mi je morao pokazati iskaznicu i cak ako na iskaznici nema slika nego samo ime, duzan je predociti i osobnu jer danas svatko moze plastificirati iskaznicu i glumiti ne znam sto i koga..Zapravo on nema nikakve ovlasti da mi prijeti i trudna sam i s kojim pravom tako nastupa prema meni.. Zvala sam i HRT, njih ne zanima nista od toga sto mi se dogodilo, nego su po ulici u kojoj zivim dali mi broj tog kontrolora te da se ja s njim raspravljam, te mi se zena doslovno podsmjehuje na telefon !! Po njima, ja sam uhvacena u orekrsaju na stubist zgrade, koje su to nebuloze i na kojem sudu ovo sve pije vode ??
  3. Jucer mi na vrata dodje tzk kontrolor za rtv pristojbu, naravno nije mi pokazao iskaznici ni bilo sto drugo. Pitao je da li placamo rtv pristojbu ( moje ime i prezime vec ima) rekla sam da ne, odmah mi se zaprijetio kaznom od 1000kn te godina dana unatrag ( od kud to pravo, od kud znaju dali zivim tu opce toliko) i ako necu plait da ce mi sjesti na porodiljni ( trudna sam, trbuh je vidio) ja sam ostala bez teksta na taj nastup toga gospodina i zatvorila vrata. Danas zovem hrt da vidim o kome je rijec i sto je to, njih ne zanima nista, ali je gospodja upitala dal je bio u stanu i dal mi je dao ikakav papir ili sl. rekla sam da ne. Trazila me ulicu i rekla tko je kontrolor za nju te mi dala br i da se s njim raspravljam. Sad me zanima sto uciniti opce, cekati da dobijem kaznu od prekrsajnog suda i zaliti se, jer na osnovu cega je gospodin utvrdio da imam tv prijemnik ? nije se predstavio i jos tako bahato nastupio prema trudnici ? POMOC MOLI, HVALA ..
  4. imam pitanje u vezi kontrolora za rtv pristojbu.. Jucer mi dodje covijek na vrata, nije mi pokazao iskaznicu, samo je pitao jesam ta i ta (znaci podatke ima) i dali placam rtv pristojbu? rekla sam da ne, odmah se zaprijetio kaznom i ako necu platit da cemi sjesti na porodiljni (trudna sam, vidi se trbuh) u stan ulazio nije, na hodniku je stajao.. E, sad na osnovu cega oni to dokazuju da imam tv prijemnik u stanu i na osnovu cega trebam dobiti kaznenu prijavu , koju moram platit ? Zvala sam hrt pa ih pitam, tko je taj covijek jer se nije predstavio, ni ista, njih to ne zanima, nego su me pitali za ulicu te nasli tko je osoba zaduzena za moju ulici i dali mi broj da se snjim raspravljam ako mi nesto nije jasno !! STO DA RADIM ? CEKAM DA DODJE OD SUDA PA DA SE ZALIM ILI ?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija