Jump to content

Mr_Purple

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem G-man, pretražio sam malo i sam u međuvremenu, pozvat ću se na članak 226. Zakona o obveznim odnosima, koji se spominje i u linku koji si mi dao, i zastaru od 3 godine. Mislio sam provjeriti za slučaj da postoji neka caka, no nadam se da je nema. Hvala još jednom.
  2. Rješenje je također od Gradskog ureda za prostorno uređenje grada Zagreba na čiju sam prvotnu odluku podnio žalbu prije 10 godina.
  3. U 1. mjesecu 2004. godine primio sam od Gradskog ureda grada Zagreba rješenje o plaćanju komunalne naknade za poslovni prostor kupljen u svibnju 2003. godine, kojem je u vlasništvu moja tvrtka, dakle d.. Kako prostor nije korišten tijekom 6 mjeseci prve godine zbog građevinskih radova preuređenje, na rješenje sam odmah uložio žalbu s namjerom umanjenja komunalne naknade za 50% zbog nekorištenja samog poslovnog prostora. Jučer, dakle nakon punih 10 godina!! dobivam dopis s rješenjem da je moja žalba usvojena i da sam obvezan platiti umanjenu cifru u roku od 15 dana. Zanima me da li netko malo bolje upućen zna postoji li osnova za slanje žalbe radi zastare njihovog potraživanja? Da je to u nekom razumnom roku riješeno ne bih imao zaista nikakvih primjedbi, i podmirio bih iznos bez problema, međutim ovo je totalna neodgovornost i nemar zaposlenika gradske uprave koji ne želim pomagati. Hvala unaprijed na svakom konstruktivnom odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija