Jump to content

hrvojeko

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pravopis kaže: Velikim se početnim slovom pišu osobna i posvojna zamjenica za 2. lice jednine (Ti, Tvoj, Tebi) i za 2. lice množine (Vi, Vaš, Vama) kad se u pisanome tekstu obraćamo pojedincu i želimo mu izraziti poštovanje Malim se početnim slovom piše osobna i posvojna zamjenica za 2. lice množine kad se u pisanome tekstu obraćamo skupini osoba ili kad se ne obraćamo konkretnomu pojedincu Zanima me što je sa pravnom osobom? Recimo imamo dvije povezane tvrtke (d..) i dali ih u pismenom obraćanju tretiramo kao "pojedinca", odnosno dali im se svakoj posebno treba obraćati velikim početnim slovom. Hvala na pomoći.
  2. Pozdrav svima! Samo da naznanim da nisam pravnik...stoga ću pokušati svojim riječima opisati situaciju. Dobio sam prijedlog raskida ugovora, te sam angažirao odvjetnika koji se u moje ime žalio u obliku službenog dopisa. Dobio sam odgovor na žalbu, no u nemogućnosti sam poslati povratni odgovor jer moram mjenjati odvjetnika. Zanima me postoji li u zakonu propisani rok u kojem se moram povratno očitati na dopis?U dopisu nije navedeni rok u kojem moram odgovoriti, Pošto sma usred spora nebih ostale detalje(u slučaju da nisam iznio dovoljno) iznosio javno...tako da ako je itko voljan pomoći molio bih da mi se javi na mail: hrvojek@outlook.com Puno hvala!
  3. Poštovanje i lijep pozdrav svima! Traži se odvjetnik koji specijlalizira na području autorskih i srodnih prava. Radi se o raskidanju diskografskog ugovora. kontakt: hrvojek@outlook.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija