Jump to content

belaj

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je belaj objavio

  1. znam to sve, vidjela sam svojim očima,i sad su me temeljito pregledali. ali mi nije jasno da ako sma ja konzumirala nekad,da će oni pregledat čitav bus zbog toga. to stvarno nije u redu. potam samo ja kao konzument bivši, hoću li to trpiti,znam da mogu ,ali pitam hoću li?
  2. a ako mene izvedu pregledat, hoće li ako u mene ništa ne nađu onda pretrest čitav bus kao što sam jednom svjedočila da su uradili,ili je to u slučaju baš ako imaš dosje?
  3. aha,ok,i znači,ako me legitimiraju par puta , i ne nađu mi ništa, nekoliko puta zaredom, opet će me gnjaviti narednih godina moga života makar sam uredna? pa to je za tužiti njih jbt
  4. dopunjavanje podrazumijeva da ja sad nastavim sa glupostima, i slično? kažem vam,nema toga više, preokrenuo mi se život zbog ovoga svega. svaki put kad me pregledaju mogu mi nadopuniti samo,nema ništa. a ako mene izvedu pregledat, hoće li ako u mene ništa ne nađu onda pretrest čitav bus kao što sam jednom svjedočila da su uradili,ili je to u slučaju baš ako imaš dosje? i nači ja sam sad bukvalno u neslužbenij uvjetnoj kazni?
  5. ok hvala vam puno, nadam se da će to tako i biti. mislim,svjesna sam da sam se izofirala da tako kažem, i pojela govno i da moram snositi posljedice, punoljetna sam i odgovorna. ali je stvarno ovo preopterećenje ogromno. pogotovo jer sam neupućena u takve stvari,da sam bila upućena vjerovatn nebi do ovoga ni došlo. ali najveći problem u tome su mi roditelji,jer pokušavam to od njih prikriti da se ne brinu, pa me zato zanima mogu li to izvući na granicii nekako da se ne skonta zašto me se pregleda ako će me se pregledati. i još jedno vjerovatno glupo pitanje- je li smatrate da sam u toj evidenciji koja će se brisati, ili sam u onoj doživotnoj? još jednom vam hvala puno, nadam se da ću vam se opet moći obratiti ako bude potrebno... i naravno na samo jednoj temi,
  6. a ta druga evidencija podrazumijeva? pa je li na granici kad me se bude pregledavalo to mogu uraditi nekome tko nije u evidenciji ili samo meni i u ovakvim slučajevima ili mogu i običnim smrtnicima, nezz kako da se nosim s tim kad me izvedu iz autobusa. da se pravim blesava,radi papira me izvodili bla bla, ili se zna da me izvodi zbog nečega takvog? i pretpostavljam iz autobusa ako me budu izvodili tražit će mi i torbu kofer i moje osobne stvari? ii nakon koliko godina izlazim iz evidencije? postoji li ikakva šansa da to bude ranije s obzirom da više ne konzumiram?
  7. a kakva je sad procedura na sudu? ja sam samo svjedok,meću iamti ja nekih problema? i kako uoće izgleda taj poziv na sud? šta točno dobijem u koverti
  8. ali jesam li ja sad pod nekom istragom ili nešto slično? jer iskreno tako se osjećam,trpim veliki pritisak i psihički šok ako ćete iskreno, radi par zapaljenih jointova... je li sutra kad budem tražila posao meni to može stvoriti problem? i kako mislite par godina? pa nemojte mi reći da mene jednog konzumenta stavljaju u isti koš sa tim koji dilaju ? zadnji put su jednog momka na granici tretirali isto ako i mene. to je užasno. nezznam kako da to kad me zamole da izađem objasnim ljudima koji su oko mene a da ne izgledam kao onaj zadnji kriminalac? i oprostite na nekoliko tema, nisam upućena bila u kojoj kategoriji da otvorim temu.. i moram napomenuti da se carinica koja me skidala pravila ''luda'' i htjela mi je podvaliti priču da je to rutinksa kontrola zbog bih tablica, da moje suvozače također pregledavaju. bla bla. a često prelazim granicu jer sam na takvoj lokaciji, znači ja ću sad taj teror morati trpiti stalno. pa doći ću do ruba psihičkog sloma.
  9. pozdrav , jako sam izgubljena,neznam da li imam razloga za strah ili ne, situacija je smiješna ali opet... naime, konzumirala sam marihuanu neko vrijeme,u svoje osobne svrhe,samo je konzumirala,nikad preprodavala ili slično, i igrom slučaju,momci od kojih sam kupovala neki period su ''pali'' privedeni ispitivani bla bla. i naravno spomenuli i mene kao nekoga kome su prodavali. nakon čega me istražni krimovac pozvao na službeni razgovor na koji sam odmah otišla i rekla mu sve što sam znala, da sam samo kupovala, koliko puta kada, količine su bile minimalne. sve je to uvedeno u izjavu na vrhu koje stoji SVJEDOK i kraj toga moje ime i prezime. i na tome je ostalo, postoji šansa da će me se kao svjedoka pozvati na sud kad se toj dvojici bude sudilo. i iza toga me nisu više zvali, evo ima skoro mejsec dana. međutim neki dan sam prelazila granicu BiH-RH sa automobilom,inače bosanskih tabli ali momak koji je vozio auto je imao hrvatske papire zboog čega su nas zadržali , ali od nas četvero u autu policajka je izvela mene i moje osobne stvari i odvela me u kućicu te mi rekla da me čeka rutinska tehnička kontrola, ja pitam zašto ona ponovi opet isto. pitala me imam li kakve tabletice,ja rekla da nemam bla bla,skinula me do gola i onda rekla da se obučem i da idemo prema vozilu. kad smo došli do auta rekla je da ne ulazim nego da pričekam da vidimo šta dalje, jer je problem s papirima auta. nakon čega sma ja sjela upravljati autom jer sam jedina imala valjane papire da pređem granicu u toj situaciji i pustili nas. da napomenem da su pretresli prtljažnik automobila. sad mene zanima jesam li ja zbog svoje izjave u Mup-u BIH ušla u evidenciju pa me pretresaju ili je to stvarno bila rutinska kontrola bla bla. strah me užasno neda mi se taj teror opet prolaziti. prestala sam konzumirati marihuanu u međuvremenu, i da napomenem da nisam posjedovala ništa, već sam bila pozvana na informativni službeni razgovor taj dan kad sam išla dati izjavu. MOLIM VAS ZA NEKI SAVJET.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija