Jump to content

mazda121

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Treba se čekati na red. Ovo nisam baš shvatio. Radi se o tome da mi je tjedan dana nakon upisa mjere u vozačku došao taj poziv. Prema mojim saznanjima, taj poziv se obično šalje pred kraj zaštitne mjere.
  2. Idem redom. 25.02. upisana mi je u vozačku zabrana upravljanja vozilima "B" kategorije na rok od 9 mjeseci. 08.03. dobivam iz policije " poziv " da u roku od 15 dana obavim izvanredni liječnički pregled. Ima li tu logike??? I kojim zakonom ili pravilnikom je to regulirano. Vozačka je ovako i onako oduzeta. I sad ja obavim pregled, i ovi tamo lupe na 3 ili 5 godina. Od tih 3 ili 5 g. automatski gubim ovi 9 mjeseci koliko mi je oduzeta. Logićnije bi bilo da se liječnički obavi prije isteka zabrane, ili ne???
  3. I ja imam sličan problem. U od suda nametnutom ugovoru su upisani zaštičena najmoprimka, njena kći i unuk. Kći i unuk ne žive u tom stanu već u drugom kojeg je kći kupila sa svojim suprugom. Pošto vodimo sudski spor za iseljenje, uspjeli smo na sudu prisiliti ovo dvoje mlađih da daju izjavu kako ne žive u našem stanu.
  4. Zaštićeni majmoprimac koji je živio u mojem stanu već je 9 mjeseci u domu za starije, znači ne živi u stanu. Smatra li se to napuštanjem stana dužim od 6 mjeseci, pa bi samim time imao pravo na raskid ugovora i useljenje u svoj stan??? Hvala na savjetima i odgovorima.
  5. Molio bi hitan savjet. Susjed i ja zamijenili bi dva zemljišta u obostranom interesu, međutim na njegovoj zemlji postoji hipoteka i ovrha. Može li se izvršiti prebacivanje tereta na drugu zemlju i tko to može odobriti ili odbiti. Hitnoooo, molim.
  6. Prije 5-6 dana došao mi je kući Ovršni prijedlog od javnog bilježnika za Zagrebparking za neke kazne iz 2002 i 2003 godine. Prvo, u to vrijeme nisam vozio taj auto iako glasi na mene. Auto sam prodao dvadesetak dana prije, i znam tko ga je vozio. Ima li za ovo zastare i što dalje napraviti? Hvala na pomoći!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija