Jump to content

miljac007

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Danas bio na poreznoj, povlače rješenje o ovrsi, očitovat će se o zahtjevu za zastarom i to pozitivno- otpisat će svoja potraživanja!
  2. Pa zar apsolutna zastara poreznih dugova nije nakon 6 godina od dana kada je izdano rješenje?
  3. Poštovani, u 10 mjesecu 2004. god. kupljena je kuća, kada je porezna donesla rješenje o utvrđivanju obveze poreza na promet nekretnina. Tada smo se žalili s obzirom da je nekretnina kupljena na području posebne državne skrbi, a drugostupanjsko rješenje je primljeno 25.1.2010. god. Porez do danas nije plaćen, pa me zanima da li je došlo do apsolutne zastare prava potraživanja, s obzirom da je danas došlo rješenje o ovrsi.
  4. Puno hvala na brzom odgovoru. To znači da nikakve radnje se ne bi trebale poduzimati, pa čak niti uputiti pismo banci da se povodom kredita broj xxxxx iz 1999. pozivamo na zastaru?
  5. Poštovani, 1999 sam bio jamac osobi koja je podigla kredit, koji nije nikada vraćala. 2004. god je potpisan reprogram kredita, a 2005. je kredit otkazan u cijelosti. Od prvog jamca su ovrhom uspjeli nešto naplaćivati sve dok on nije umro 2008. god, a od tada se nisu javljali niti meni kao niti korisnicima kredita. Početkom ove god sam dobio pismo (nije bilo preporučeno) o stanju kredita. Zanima me da li je možda došlo do zastare potraživanja kredita?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija