Jump to content

Titi85

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radi se o više računa koji nisu bili dostavljani u knjigovodstvo i nezna se o kojim se sve računima točno radi, izgubljeni su, pa bi sad htjeli pravdati knjizenjem pa me zanima na temelju cega je moguce?
  2. Poštovani, što u slučaju kad radnik uzme novac iz blagajne te za plaćanje te robe izgubi r1 račun, a pritom mu poslodavac zeli oprostiti iznos dugovanja? dali se moze sastaviti kakva izjava koja bi sluzila za knjiženje i dal je to porezno nepriznato? hvala!
  3. Poštovani, prilimili smo 2.400 kn kazne (300 kn za izljetanje s ceste,2.000 kn za nanošenje tjelesnih ozljeda,100 kn sudksi troškovi). Imate li kakav primjer prigovora za moj slučaj? Hvala unaprijed.
  4. Nije bilo kontakta sa drugim vozilom nasreću (a u ovom slučaju nažalost). Čekamo službeni zapisnik, nesreća je bila u subotu na nedjelju, rečeno nam je da bude gotov u ponedjeljak da vidimo šta je upisano i zapisano.
  5. Upravo saznala da policija nije ni izasla kod vozača koji je prošao na crveno! Dobiti ćemo 2500 kn kazne za nanošenje tjelesnih ozljeda te 500 kuna kazne za izljetanje s ceste. Ovo je nevjerojatno.
  6. Zvala sam policiju,danas ide k njemu,pa ćemo onda znati.
  7. Poštovani,molim Vas pravni savjet. Protekli vikend sudjelovali smo u prometnoj nesreći. Vozili smo obilaznicom,kada smo stigli do semafora,nama je bilo zeleno za ravno kada odjednom vozilo iz suprotnog smjera na crveno svjetlo je skrenulo ulijevo! Izbjegli smo frontalni sudar za 30 cm,te odletjeli u jarak,suputnice imaju laksi potres mozga,posjekotine i lakša natučenja, a naš auto je totalno unisten. To vozilo je skrenulo na benzinsku postaju (napravio krug po pumpi) te prosli kraj nas gledavši dali smo živi (bilo ih je 3 u autu, dečko je trčao za vozilom moleći za pomoć,te je tako uspio zapamtiti broj registarske tablice i tip auta-karavan audi). Kad su vidjeli da se izvlačimo iz auta van, nabili gas i pobjegli. Zvali smo policiju i hitnu koja je nas dvije suptnice odvezla u bolnicu,a dečko je ostao s policijom na mjestu. Puhao je 0,00 promila. Policija je provjerila tablice te se poklapa broj,tip auta i boja.Rekli su da ga ne mogu sad uznemiravati jer je noćni odmor do 6 ujutro-kada će se dotični vozač vjerojatno otrjezniti (to se zbilo oko 2 sata). Nemamo dokaze da nam je vozilo prepriječilo cestu na crveni semafor (nema kamera na semaforu), policija tvrdi da je najlakše da je došlo do frontalnog sudara ili 2 bandere koje smo srećom izbjegli (ne želim razmišljati što bi bilo u tom slučaju). U ovom slučaju, ni krivi ni dužni imamo veliki probleme radi čovjeka koji je nesavjestan pobjegao. <br>Molim Vas za savjet,što nam je za činiti? Unaprijed Vam zahvaljujem.
  8. HITNO!! Pozdrav ljudi!! Evo ja nova ovdje, polažem DSI 1.3. i molim pomoć! Polažem posebni dio opću upravu pa me zanimaju materijali za VŠS. Molim Vas na mail markoramone22@net.hr HVALAA!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija