Jump to content

krv

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je krv objavio

  1. Da li netko zna da li je Ured za državnu obranu dužan reći branitelju za njegov postojeći čin kod upita i traženja potvrde o ratnom putu ako on sam ne pita za njega, odnosno ni ne zna da ga ima jer ga je dobio nakon demobiliziranja?
  2. Invalid RVI 20% dobio opću nesposobnost 50%-50%. Da li je to uobičajena praksa?
  3. Hvala na informaciji, bili ste jako susretljivi! Iskreno jako malo se razumijem u te stvari pa pokušavam povezati sve konce da i mene na kraju ne izmanipuliraju! Jedino vas molim ako mi možete poslati onu tablicu za izračun !?
  4. ali zašto po novome zakonu ako je otišao u mirovinu po odredbama starog zakona? Trenutno su spisi za utvrđivanje suicida koa posljedice rata na razmatranju i obiteljska mirovina takodjer. zar se ne može tražiti obračun obiteljske mirovine po starome zakonu s obzirom da je to njihova pogreška?rečeno mi je da će sve biti riješeno kada mi starije dijete maturira?
  5. hrvi počiniop suicid, bolovao je od pravog ptsp, 2004 otišao u mirovinu sa izračunom po najnižoj mirovini što je iznosilo 1432 kn, taj iznos bio je dodatni i glavni akter njegova suicida i presuda 50- 50.dan nakon njegove smrti pronađeni su činovi i pravilan ratni put koji mu je ured za obranu zatajio,čin narednika.kako je moguče da se to zataji ?kolka bi mu bila mirovina u trenutku odlaska u miro. sa činom pošto njega ne kači zakon o novom obračunavanju?da li postoji kakvo rješenje da se napravi revizija da njegova smrt ne bude uzaludna?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija