Jump to content

lamza2

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je lamza2 objavio

  1. Suvlasnik sam montažne kućice na moru,no prevaren sam.Moje se ime izgubilo iz suvlasništva.Naime moj pokojni brat s kojim sam dijelio suvlasništvo,prenesao je sve bez mog znanja na svog zeta darovnim ugovorom.Kasnije je bratov zet opet prebacio darovnim ugovorom kućicu ,ali na mog brata.(bez mene je).Po meni su vjerovatno lažirali moj potpis.Moje se vlasništvo potpuno izgubilo.Brat je umro,i kad je bila ostavina mene niko nije zvao.Nisam uopće znao za tu ostavinsku.Bratova žena postala je vlasnik.Meni je obećala da će mi dati moj dio,no na nagovor zeta i kćeri to nije učinila,i ona je sama i dalje vlasnik svega.

    Osobno posjedujem dokumente ovjerene u gradu Karlovcu da sam ja suvlasnik .Na tom dokumentu je i bratov potpis i original pečat s ovjerom o mom suvlasništvu.Original je u arhivi tog odjela grada Karlovca.Molio bih da mi netko kaže dal' je taj dokument ujedno i dokaz o mom suvlasništvu nad kućicom.Imam i svjedoke susjede na moru(SELCE Grad Crikvenica).da sam suvlasnik.Objekt je kupljen od Slovenaca koji su tu imali auto kamp.U auto kampu također postoji dokaz da sam ja pola vlasnik jer je tako evidentirano.S obzirom na ove prijevare i njihove transakcije gdje mene jednostavno nema,kako mogu dokazati svoje suvlasništvo.Dali mogu i pokrenuti postupak ,jer ovo što sam naprijed naveo (darovni ugovori i krivotvoreni potpis)je kazneno djelo.Molim pravnu pomoć u tom predmetu.

     

  2. Moj predmet je vraćen iz bolnice gdje sam bio na liječničkoj komisiji u Ured državne uprave.Namoj upit,rekli su mi da sad predmet šalju na vještačenje u Zagreb i to u Tvrtkovu ili Mihanovićevu .Dal je nekom poznato kakvo je to vještačenje.

  3. Primam mirovinu ko Hrvatski branitelj u omjeru 30:70 rat ,mir.Nemam Hrvi pošto sam predao zahtjev 2006g.koji je odbijen iz razloga isteka roka po tadašnjem zakonu.

    Sad sam obnovio zahtjev za priznavanje HRVI-a.Predao sam svu potrebnu medicinsku dokumentaciju koja se traži .Dao sam i svoj ratni put.Napominjem da imam stalno kontinuitet liječenja i to: bolnička liječenja te redoviti kontrolni pregledi kod psihijatra.Redovito uzimam terapiju koja je u više navrata mijenjana.

    Imam dg Ptsp f 43.1 i depresija f33.Sad mi je promijenjena dg u F62.0 i obavio novo psihološko testiranje.Imam nalaz koji je po meni dosta loš.Sad čekam poziv za pregled ili vještačenje u Zagrebu(bolnica je na popisu ustanova koje donose odluku).

    Da li mi možete odgovoriti dal imam šanse da mi se prizna status HRVI-a.Hvala!!

  4. Događaj se dogodio 2014 g.a tad je i moja privatna tužba stajala jer su svi dokumenti predani na općinski kazneni sud.Da li je to u redu ne znam.Tek kad je prekršajni sud donio presudu(po rješenju moje žalbe na visokom prekršajnom sudu- moja žalba u cijelosti prihvaćena a njegova u cijelosti odbijena.)moja privatna tužba je ponovno stavljena u postupak rješavanja.

    Napominjem da je cijeli ovaj postupak nepravedno vođen od strane policije kao tužitelja ,jer tuženik ima poznate u policiji.Isto tako sutkinja prekršajnog suda je prvostupanjsku presudu podijelila krivicu   pola pola,što je uz moje postojeće dokaze apsurd u sudstvu.Sutkinja je em korumpirana em politički pritiskana od strane policije i nekih visoko pozicioniranih političara.Ipak nije im uspjelo jer je visokinprekršajni sud u Zagrebu uvažio u cijelosti moju žalbu i pobio prvostupanjsku presudu.No ipak i kod privatne tužbe (prekršajni sud drugostupanjska presuda potpuno u moju korist,vještačenje vještaka u moju korist jer su povrede evidentne popraćene bolničkom dokumentacijom,vještačenje za njega za psihičke boli odbijene jer uopće nema med.dokumentaciju.).Moji su dokazi evidentni no sutkinja uvažava njegovu protutužbu i umanjuje za to iznos za naknadu štete.Tu je nazočna opet sprega politike i suda odnosno korumpirana sudkinja.Riječ je o sudu u KARLOVCU.

    Normalno uložena je žalba s moje strane na Županijki sud RH.Znači čeka se presuda Županijskog suda.

    Napominjem da je ključna stvar da sam ja kukavički napadnut s leđa,što je dokazao vještak iz Zagreba prema dobivenim povredama, dokumentirano osobnim slikama moje kćeri u bolnici za vrijema liječenja.Na tim slikama vide se vanjske povrede glave i dr. A imao sam prijelom 2 rebra ,potres mozga i sav izudaran nogama po cijelom tijelu.To vještačenje proveo je neovisni vještak na inicijativu općinskog državnog odvjetništva.

     

     

    Općinsko državno odvetništvo je i donijelo rješenje po kojem je počinitelj učinio kazneno djelo po čl.17. Stoga je i predmet preuzeo općinski kazneni sud u Karlovcu.Dalje je obrazloženo predhodno.

    Napominjem da sam i imao odvjetnika iz Karlovca koji je radio za mene i za tuženika(tuženik mu je bio klijent prije a meni je to zatajio)tako da je to loše vođeno od strane mog odvjetnika.

    Imam i upit ako mogu dobiti odgovor.Prekršajni sud u svojoj drugostupanjskoj presudi koja je u cijelosti u moju korist ,donio odluku da sve troškove suda plaća Državnog proračuna???Napominjem da tuženik nije nikakav sosijalni slučaj dapače obrnuto.To mi je jako čudno i dali je i na tu odluku utjacala politika i korupcija.

    Taj novac u moju korist dobio je dotični odvjetnik iz Karlovca ,a meni nije isplatio moja sredstva.Mogu li ja putem Odvjetničke komore tražiti isplatu tih sredstava.U međuvremenu angažirao sam odvjetnika iz Zagreba koji je dobio moju punomoć za daljnje zastupanje.

     

    Da li mi možda na naprijed navedeno možete dati kakav savjet što da poduzmem????

    Hvala vam unapprijed!!!!

  5. Molim da mi odgovorite na moj upit.

    Dobio sam lakše tjelesne ozljede,provedeno je vještačenje koje je u cijelosti u moju korist.Pošto je policije izvršila uvid pokrenut je postupak kod opčinsko prekršajnog suda i općinskog kaznenog suda.Prekršani sud prije je donio presudu u cijelosti u moju korist,no obustavljen je postupak kod općinskog kaznenog suda uz obrazloženje da se isti okrivljenik ne može dvaput suditi za isto djelo.To mi nije jasno jer ja želim da počinitelj odgovara i kazneno.Da li postoji mogućnost nastavka kaznenog suda jer je postupak obustavljen.Za isti slučaj vodi se i sud po mojoj privatnoj tužbi za naknadu štete.Prekršajni sud je donio presudu 2017g a tad je i Općinski kazneni sud donio odluku kako sam naveo.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija