Jump to content

putin

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Vitez, ako si tada bio u radnom odnosu naravno da ne mozes i neces dobiti zaostale mirovine za 2007. Godinu. Sve ti Pise u rješenju ako si u mirovini.
  2. Radi se i dugu za neisplaćene mirovine nos za 2007. godinu. Pripadnici HVO-a unatoč rješenjima nisu primili te mirovine evo punih 10 godina. Katalog, ali tako je. Jesi sad shvatio?
  3. Poštovanje svima. Evo da ne otvaram novu temu, postavio bih pitanje svim dobronamjernima, ako itko ima informaciju kada ce tocno ( zanima me tocan datum) biti isplata zaostalih mirovina za 2007. godinu za HVO ? To je bila zadnja odluka Oreskovićeve Vlade, a evo i nakon 10 punih godina i donesene odluke, jos nista od tih mirovina. Mrljavac , ako ti ista mozes saznati svojim kanalima, molim te odgovor. Meni se nikada niko nije javio na ove telefone u ministarstvu financija Hvala
  4. Hvala ti Ruby_Danderfluff iako priznajem da nisam razumio
  5. Ruby_Danderfluff - Zahvaljujem se na odgovoru. Iako ja nisam pod ovrhom, hvla Bogu. Samo sam pitao da li će se ovim zakonom morati smanjiti kamate na kredite i kartice koji su mnogo veći od sada određene najviše zatezne kamatne stope.
  6. Možda sam dosadan, ali da li se to odnosi na kamate po potrošačkim karticama?
  7. Mrljavac, i ja ga redovno otplaćujem. Nisam rekao da ga ne otplaćujem, raniji mi je imao kamatu od 10,50 %
  8. Poštovani. Već prije sam bio na forumu za branitelje , ali bez pravog odgovora ... Nadam se da sam na pravom forumu, možda bih trebao napisati i u stvarnom pravu ili financijskom pravu, ali evo postaviti ću pitanje ovdje. Ja sam kao pripadnik HVO-a umirovljen 2006. godine po sporazumu između RH i BiH. Na mom rješenju piše da imam pravo na zaostale svote mirovina za 2006. i 2007. godinu. Te zaostale mirovine za 2006. godinu isplatila je Vlada J. Kosor malo prije zadnjih parlamentarnih izbora. Mirovine za 2007. godinu nisu mi ( a mislim ni ostalima koji imaju to pravo) isplaćene iako je prošlo punih 7 godina... Moje pitanje glasi: Da li postoji neki razuman rok za isplatu tog duga ? Da li taj dug može otići u zastaru, iako me uvjeravaju da ne može, sa druge strane imam odgovore da nakon 10 godina zastarijeva. Da li da se prepustimo "milosti" Zavoda za mirovinsko i Ministarstva financija ili da putem suda tražimo ove zaostatke? Jedan moj prijatelj je sve dao u ruke odvjetniku i sudskim putem će pokušati ishoditi isplatu i to uz kamate. Što mi je činiti? Da li netko zna nekog dobrog odvjetnika za pitanja branitelja na području Splita? Hvala.
  9. Poštovani. Već prije sam bio na forumu za branitelje , ali bez pravog odgovora ... Nadam se da sam na pravom forumu, možda bih trebao napisati i u stvarnom pravu ili financijskom pravu, ali evo postaviti ću pitanje ovdje. Ja sam kao pripadnik HVO-a umirovljen 2006. godine po sporazumu između RH i BiH. Na mom rješenju piše da imam pravo na zaostale svote mirovina za 2006. i 2007. godinu. Te zaostale mirovine za 2006. godinu isplatila je Vlada J. Kosor malo prije zadnjih parlamentarnih izbora. Mirovine za 2007. godinu nisu mi ( a mislim ni ostalima koji imaju to pravo) isplaćene iako je prošlo punih 7 godina... Moje pitanje glasi: Da li postoji neki razuman rok za isplatu tog duga ? Da li taj dug može otići u zastaru, iako me uvjeravaju da ne može, sa druge strane imam odgovore da nakon 10 godina zastarijeva. Da li da se prepustimo "milosti" Zavoda za mirovinsko i Ministarstva financija ili da putem suda tražimo ove zaostatke? Jedan moj prijatelj je sve dao u ruke odvjetniku i sudskim putem će pokušati ishoditi isplatu i to uz kamate. Što mi je činiti? Da li netko zna nekog dobrog odvjetnika za pitanja branitelja na području Splita? Hvala.
  10. Poštovanje svima. Molim odgovor na pitanje. Imam gotovinski kredit i kamatu na njega u visini 9,5 % . Da li će se primjenom novog zakona moja kamata na taj kredit smanjiti na 8,14 % koliko iznosi najveća zatezna kamata za građane? Unaprijed hvala!
  11. Ja se i dalje nadam da je Mrljavac u pravu, da ćemo tek u veljači dobiti povećane mirovine za siječanj.
  12. mali čovjek - hvala ti, ali na ovome ja ne mogu mijenjat niti izračunat nanovo
  13. Znači, ovo što ima - to je to? Neće biti viša?
  14. Hvala svima na odgovoru. Pitanje za Mrljavca. Znači tek će se na mirovini u veljači ovo primijeniti? Ja sam bio shvatio da ćemo već na ovoj mirovini vidjeti ovo porezno rasterećenje. Ako je tako, možda nešto i bude u 2 mjesecu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija