Jump to content

zaboravljena

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O zaboravljena

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Da li sa uvažava bez problema ručno pisana oporuka,bez svjedoka?
 2. Hvala na odgovoru.Da li mozda znate koja je cijena za ovjeru takvog ugovora i gdje se on ovjerava?
 3. Suprug ima 3 ćerke iz prvog braka, a ja 3 sina iz prvog braka. kupili smo stan i on je u mom vlasništvu. Pitanje? Ako napravim ugovor o doživotnom uzdržavanju supruga, da li se suprug s tim ugovorom mora odmah upisati kao vlasnik ili poslije moje smrti?
 4. ok, ali šta mi sad vrijedi taj izračun i ako bi ga i izračunao, dakle ispada da ovi koji su bili 100 dana što su vozali branitelje i 65g starosti i 10g staža, imaju istu mirovinu kao i ja koji imam 39 g staža i 4,5 g rova i svačega, koji sam morao ići u prijevremenu starosnu mirovinu (60g) iz raznih svima poznatih razloga. dakle ja sam se stvarno i istinski borio za RH, jer nisam dobio ništa, tj od mene su uzeli da bi dali đabalebarošima. e pa ja čestitam svima koji su na mojoj grbi, i čestitam svima koji su sudjelovali u ovim zakonima, jer vjerojatno su i oni dobro
 5. pozdravljam imam pitanje otišao sam u prijevremenu starosnu mirovinu u 2 mj 2018, imam 2860,00kn mirovinu. bio sam u borbenom sektoru 4,5 g. zanima me da li ću imati ikakvo pravo na novčani dodatak od 2019 po stupanju novog mirovinskog zakona za vrijeme koje sam proveo u borbenom sektoru?
 6. ok, DA sam mogao ja bi radio još godinu dana, ali nema se od čega živjeti, pa se moralo ići na sigurno, evo u prilogu rješenje koje sam dobio.
 7. Pozdravljam Imam 60g i imama pravo na prijevremenu starosnu mirovinu što sam i ostvario.Bio sam 4,5 g u ratu.Sve sam papire uredno predao hzmo.Dobio sam rješenje na 2200, i još čekam još neko rješenje iz ZG, Moje pitanje je :Da li na ovaj izračun 2200 ide postotak od vremena provedenog u ratu ili je to sve zajedno?
×
×
 • Napravi novi...