Jump to content

zaboravljena

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zaboravljena objavio

  1. Da li sa uvažava bez problema ručno pisana oporuka,bez svjedoka?
  2. Hvala na odgovoru.Da li mozda znate koja je cijena za ovjeru takvog ugovora i gdje se on ovjerava?
  3. Suprug ima 3 ćerke iz prvog braka, a ja 3 sina iz prvog braka. kupili smo stan i on je u mom vlasništvu. Pitanje? Ako napravim ugovor o doživotnom uzdržavanju supruga, da li se suprug s tim ugovorom mora odmah upisati kao vlasnik ili poslije moje smrti?
  4. ok, ali šta mi sad vrijedi taj izračun i ako bi ga i izračunao, dakle ispada da ovi koji su bili 100 dana što su vozali branitelje i 65g starosti i 10g staža, imaju istu mirovinu kao i ja koji imam 39 g staža i 4,5 g rova i svačega, koji sam morao ići u prijevremenu starosnu mirovinu (60g) iz raznih svima poznatih razloga. dakle ja sam se stvarno i istinski borio za RH, jer nisam dobio ništa, tj od mene su uzeli da bi dali đabalebarošima. e pa ja čestitam svima koji su na mojoj grbi, i čestitam svima koji su sudjelovali u ovim zakonima, jer vjerojatno su i oni dobro plaćeni sa moje grbe i mojim venama koje su se 1000 puta smrzle u Slavonskim rovovima. lp i hvala na odgovoru.
  5. pozdravljam imam pitanje otišao sam u prijevremenu starosnu mirovinu u 2 mj 2018, imam 2860,00kn mirovinu. bio sam u borbenom sektoru 4,5 g. zanima me da li ću imati ikakvo pravo na novčani dodatak od 2019 po stupanju novog mirovinskog zakona za vrijeme koje sam proveo u borbenom sektoru?
  6. ok, DA sam mogao ja bi radio još godinu dana, ali nema se od čega živjeti, pa se moralo ići na sigurno, evo u prilogu rješenje koje sam dobio.
  7. Pozdravljam Imam 60g i imama pravo na prijevremenu starosnu mirovinu što sam i ostvario.Bio sam 4,5 g u ratu.Sve sam papire uredno predao hzmo.Dobio sam rješenje na 2200, i još čekam još neko rješenje iz ZG, Moje pitanje je :Da li na ovaj izračun 2200 ide postotak od vremena provedenog u ratu ili je to sve zajedno?
  8. Razvedena sam.,imam sina trajno nesposobnog za rad, koji ima zdravstveno osiguranje preko mene,.mene zanima da li će imati pravo na obiteljsku mirovinu poslije očeve smrti pošto se otac ponovo oženio i koji bi to bio postotak?otac uplaćuje trajno 800kn mjesečno za uzdržavanje donešene po odluci suda.
  9. suprug mi je podnio tužbu za razvod braka 10.01.2014.imamo autističnog sina od 18g, koji ima primanja od 2000 od strane države. na ročištu sam zatražila da mi suprug još daje za alimentaciju 800kn, što je sud stavio na razmatranje kada prikupi sva primanja, moja, suprugova i primanja na koje ima pravo sin. međutim to traje već mjesecima. pitanje.: koliko treba sudu da prikupi papire i da li suprug mora platiti zaostatke od trenutka kako nas je napustio.?? presuda o razvodu se čeka već 5 mjeseci.
  10. sada sam momentalno u fazi rastave, imam dijete sa posebnim potrebama u 10 mj biti će punoljetan, imam primanja za njega 1000 kn,zaposlena sam, na prvoj raspravi ocu je određeno 1200 kn,mene zanima do kada će on morati plaćati alimentaciju????:azdaja:
  11. :majstor:pa već je prošlo 2 mj, kada si plaćao tih 200 kn???, da li si i ti dobio pri predavanju samo pečat ...predano,,,da li l trebam još nešto napraviti????
  12. podnijela sam tužbu za razvod braka 10.01.2014.u Osijeku. udaren mi je samo žig....predano, ali još nisam dobila ništa, nikakav poziv i sl.zanimaju me vaša iskustva, imam jedno malodobno dijete... koliko se otprilike čeka da počne proces?????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija