Jump to content

mk

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mk objavio

  1. Bok, borisc! Primijetio sam da znaš ponešto o carini, pa me zanima dal radiš u odvjetništvu? To te pitam jel ja radim carinu dosta i to pogotovo vozila stranih reg.oznaka, pa me zanima tvoj uspjeh oko toga i razmjena iskustva.
  2. mk

    Ispitivači

    Lovrić!!! Molim Vas hitno mi je. Čitao sam komentare o Lovrić da je odlična da pita samo osnove da ne ide u detalje, a s druge strane da pita detaljno i da puno pita. Ne znam kaj je točno od toga? Učim po pitanjima i zanima me dal ponavlje često i dal odstupa od njih? Molim Vas odgovor jer ne stižem raditi osim po pitanjima.
  3. Ak je kazna od zagrebparkinga,bolje ju plati ak nisi platio parking il ga nisi produžio, a na obilježenom mjestu si parkirao. Ići će ti na ovrhu i samo ćeš si troškove povećati-uspjeh nikakav. A ak je od policije-onda samo napiši da su netočni navodi i da stoga ulažeš prigovor. U roku od 8 dana od primitka prekršajnog naloga,inaće če ga odbaciti kao ne pravovremen. To ti automatski se ukida (propisano zakonom).Znači prigovor treba samo ulužiti i onda postupak počinje na Prekršajnom sudu.
  4. Može,promijenom sredstava i predmeta ovrhe. Nije mi jasno zašto nije ovrhovoditelj išao na plaću il račun-puno je lakše i efikasnije. Osim ak ti nisi stalno zaposlen-onda je to razlog. Mukotrpan je put da oni auto oduzmu i prodaju. Bez brige, ako će ikako moći promijeniti će predmet ovrhe. Al prvo moraju uspijeti u paničnom postupku!!!!!!!
  5. Traži da se provede vještačenje po vještaku toksikologu,budući da drager nije pouzdana metoda i da su odstupanja kod dragera puno veća nego kaj ti je oduzeto od napuhanog. To ti govorim jer sam ja u uredu imao takav slučaj i oko 0,6 je bilo napuhano,tako da su vještaci izvještačili da ne mogu sa sigurnošću utvrditi količinu u krvi radi nepouzdanosti dragera. Jedina ispravna metoda je vađenje krvi. Vještaci ne vole taj drager jer nije pouzdan i ne smatraju ga relevantnim. Reci da te nisu htjeli voditi na vađenje krvi iako si inzistirala i da nisu htjeli tvoj prigovor o tome unijeti u zapisnik-to ti je dobra podloga i za žalbu ak i sudac odbije tvoj prijedlog. Sam da znaš-vještačenje košta 2.000,00 kn cirka-al ak uspiješ u sporu onda ti država to vraća kao dio parničnog troška,naravno takav zahtjev moraš postaviti ako i kad uspiješ. Dobre su ti šanse ako to odradiš dobro. Ja sam uspio na Općinskom u Zagrebu s takvim sluačjem i još prometna nesreća-osiguranje tužilo. Sretno
  6. Isto bi i ja molio za GP-Lovrić? Dal tolerira neznanje i koliko? Molim Vas,hitno je!
  7. Nažalost,ja ih nemam, pa ti ne mogu pomoći. Sretno!
  8. Kolege! Imam ispit 29.10, pa sam ja odlučio s obzirom da još uvijek šepam sa znanjem da radim isključivo po pitanjima ispitivača. Imam sva skinuta,koja su objavljena, pa Vas molim za savjet da li je to dovoljno? koliko oni uopće mjenjaju i odstupaju od tih pitanja? Komisija je Rašo,Vlahinja, Šipek, Lovrić, Vičić! Posebno me zanima ak ko zna za Lovrić kaj često pita? Hvala,to je tak kad učim ne disciplinirano.
  9. mk

    Utopija!

    Kolege i kolegice! Ja sam promašen slučaj. Otkazao rok u 9 da bi kao uspio sve stići u 10 mj,jer nisam stigao i sad sam shvatio da opet isto! Naime,građansko sam tek na stvarnom i ne vidim način da to stignem proći ,a kamoli zapamtiti! Inače,shvatio sam da ne znam ni ono kaj bi trebao znati ,jer sam kao to prošao po 5,6 puta.Recimo iz gp-a ja ne znam ni preinaku ,ni načelo otvorenog pravosuđenja itd.Toga ima toliko kaj ja ne znam, da jedini zaključak koji se nameće je da ja ne znam učiti i da sam jako GLUP! Samo kaj to ne mogu reći svom šefu,jer on to neće shvatiti,briga njega jer on uvijek može naći drugu žrtvu da mu radi. Stoga, pomoć Vas molim,kak da to građansko najbrže probam proći i savladam!!!!!!!!!!!!!!!!! Nisam još dobio rješenje o datumu,al su mi rekli da bi trebao biti 29.10. Takva me panika i kriza trese da ne mogu k sebi doći. Svaki dan odustanem ,pa krenem. Nisam ni znao da sam takav paničar i mlakonja. Pozdrav svima koji su u sličnoj situaciji trenutno.
  10. Kolege i ja bi molio da mi se pošalje skripta ako je tko ima. matkokoprcina@yahoo.com
  11. Drage kolegice, i ja učim tek od ponedjeljka i ide mi očajno! Čitam ja te zakone i nema šanse da išta ostane u glavi,tak da me već sad nervoza hvata. Inače prošao sam kp (90 članaka), obiteljsko skriptu i gpp skriptu -skoro sve (125 str od 175) Jel vi kolegice fast i tincha idete na rok u 9 mjesecu? Učim u nacionalnoj jel doma samo spavama i smišljam kako da ne učim. Javljajte rezultate učenja,radi usporedbe.pozdrav i sretno
  12. kolege, hvala na potpori, nemam druge nego zapeti ko i svi i to naučiti Molim vas samo za savjet dal da kod prijave ispita tražim točan datum ili kraj roka. Ja sam tražio skroz na kraju roka da me stave,al još nisam predao zahtjev pa zato molim za pomoć, da krivo ne predam. Moram priznati da mi je početak tak spor i loš ( gpp nikako da pročitam a ne pamtim ništa) da me već hvata panika.
  13. Kolege i kolegice ja sam od 01.07 na učenju za rujanski rok i po ovome bolje da odustanem od toga! Nažalost morao sam spojiti kolektivni godišnji i to je sve kaj sam dobio za učenje, pa nemam izbora. Zanima me ak tražim kraj rujanskog roka da izađem to je onda tri mjeseca-zašto to ne bi bilo dovoljno? Inače nisam genijalac bio na faksu-al nema predaje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija