Jump to content

Jasna 1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne znam razlog. Naime prijateljica je dobila otkazni rok od mjesec dana. Ima dvoje malodobne djece od 2.godine i 7 mjeseci pa ne znam kako će u tom kratkom roku uspjeti naći drugi stan i preseliti se. Osim toga maladja curica je i bolesna. Po meni je to jako kratak rok u svakom slučaju. Hvala na odgovoru.
  2. Zanima me koliki je zakonski otkazni rok kod urednog ugovora o podstanarstvu? I kako taj otkaz treba biti uručen podstanarima?
  3. Hvala. To će nam olakšati malo, iako se preko udruga plaća manji porez. Ipak i to je neko rješenje.
  4. Svaka čast. Forum vam je prva liga i iznad svega pregledan. Inače se po forumima ne snalazim. Treba mi sto godina da nadjem neku temu i nešto napišem. Ovdje to ide tik-tak.
  5. Dobar dan. Stavila sam ovakav naslov jer ne znam kako ga drugačije nazvati. Naime moj je sin završio Akademiju primjenjene umjetnosti i kako bi mogao povremeno raditi mora biti učlanjen u Udrugu umjetnika. Medjutim tamo ga nisu primili jer imaju neku svoju selekciju za koju se ne zna kako djeluje i nisu dužni dati obrazloženje. Stvar je u tome što bi on imao posla ali nema načina da bude legalno plaćen. Naime nitko ga ne želi plaćati na crno. Mene zanima da li je moguće ostvariti ugovor za svaki posao posebno te tako biti plaćen po tom ugovoru bez da imaš obrt? Hvala na eventualnom odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija