Jump to content

StevaSeagalov

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Napravi se lud, uzmi geodetu da ti napravi izmjeru i pokreni okrupnjavanje u jednu česticu i kad zapne ili kad se netko javi traži ga dokaze, papire ili zapise prijenosa tako da nabaviš dokumente koje onda možeš osporavati...Pravo i pravda na djelu!!!
  2. osam godina su u korištenju mojeg zemljišta i svaki puta namjerno krše moja prava kako bi mijenjali vještaka ili poništili rješenje nakon moje žalbe, ali sada me odvjetnica upozorava da postoji mogučnost da pokrenu postupak po novom zakonu!
  3. Ako imaš kupoprodajni ugovor možeš uči u spor za odštetu bez obzira da li imaš uknjiženo u gruntovnici ili ne. U međuvremenu trebaš pokrenuti postupak uknjižbe...
  4. Poštovani,HAC me je izvlastio za zemljište i trenutno je u fazi zaključivanje postupka.Postupak je pokrenut prije osam godina i vještak donosi vještačenje kontra nađenom stanju. Uzima 20% jer je kriza, 10% od cijene za loš oblik zemljišta , a zemljište je 80 x 120 metara, uzima 15% za infrastukturu, a ja uz zemljište imam sve priključke..postoji mogučnost da u slučaju traženja promjene vještaka postupak započnu ali po novom zakonu o izvlaštenja od 26.06.2014. Da li je neko upoznat sa tom problematikom?
  5. Poštovani,HAC me je izvlastio za zemljište i trenutno je u fazi zaključivanje postupka.Postupak je pokrenut prije osam godina i vještak donosi vještačenje kontra nađenom stanju. Uzima 10% od cijene za loš oblik zemljišta , a zemljište je 80 x 120 metara, uzima 15% za infrastukturu, a ja uz zemljište imam sve priključke..postoji mogučnost da u slučaju traženja promjene vještaka postupak započnu ali po novom zakonu o izvlaštenja od 26.06.2014. Da li je neko upoznat sa tom problematikom?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija