Jump to content

Teta Violeta

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moj Tel Operator, TELE " svojom Greskom (u Sustav su unijeli krivu Adresu) nije ni Racun poslao a kamoli Opomenu, vec su trazili Ovrhu, a na moju Zalbu je sve otislo na Sud koji je rjesio u Korist EOS-a, Javnog biljeznika i TELE 2, pa sad unatoc mojoj ponudi da dug- onaj stvarni- bez troskova ovrhe i sl. platim, sve to ignorilali pa se jos prijete Sudskom Ovrhom nad pokretnom Imovinom. Ako ima Odvjetnik koji hoce taj Posao preuzeti, neka mi se javi. Da mene netko tereti zbog Racuna kojega mi nisu urucili, nema smisla. Da mi se urucunavaju troskovi opomene koja nije nikad urucena, nema smisla. Da mi se urucunavaju zatezne Kamate, nema smisla, ako im nudim placanje na Rate. I to sve pismenim putem, na koji nijedan nije reagirao, tj. sad se samo njihov odvjetnik meni obraca sa prijetnjama. Racuni su mi blokirani vec vise od godinu dana, naplatili su samo svoje troskove, prijete mi se sa sudskim ovrsiteljem i popisom moje pokretne imovine, nabijaju mi i salju kamate. Ovrsna isprava je izrecena cak i na krivu adresu, onako kaku su je vodili i kod TELE2, a sve je sud u Sesvetama ignorirao, cak i moju ponudu da se rjesi mirnim putem i da platim u Ratama svoj stvarni dug- kojeg imam prema TELE2, sa EOS Matrix nemam ja nikakav ugovor. Nije mi nitko mogao nista ni poslati, jer nitko nije moju adresu niti trazio uobicajenim sluzbenim putem- uvidom u mjesto prebivalista kod MUP.a APSURD i bolesno (ovo drustvo).
  2. Postovani, nije moja greska da u Sustavu TELE 2 stoji kriva adresa, to su oni ucinili, pa prodali dug, a meni nije racun nikad urucen. A to sto spominjes, pokazati uplatnicu od duga koji je EOS otkupio, treba SUD traziti, isto tako i navodno slanje opomena ... i sve ostalo sto nisu ucinili, a nije stvar moga nerada nego suda. Zasto mislis da ja trebam pazit sta radim, moj posao je uredno obavljen?????
  3. Moj Tel Operator, TELE " svojom Greskom (u Sustav su unijeli krivu Adresu) nije ni Racun poslao a kamoli Opomenu, vec su trazili Ovrhu, a na moju Zalbu je sve otislo na Sud koji je rjesio u Korist EOS-a, Javnog biljeznika i TELE 2, pa sad unatoc mojoj ponudi da dug- onaj stvarni- bez troskova ovrhe i sl. platim, sve to ignorilali pa se jos prijete Sudskom Ovrhom nad pokretnom Imovinom. Ako ima Odvjetnik koji hoce taj Posao preuzeti, neka mi se javi. Da mene netko tereti zbog Racuna kojega mi nisu urucili, nema smisla. Da mi se urucunavaju troskovi opomene koja nije nikad urucena, nema smisla. Da mi se urucunavaju zatezne Kamate, nema smisla, ako im nudim placanje na Rate. I to sve pismenim putem, na koji nijedan nije reagirao, tj. sad se samo njihov odvjetnik meni obraca sa prijetnjama.
×
×
  • Napravi novi...