Jump to content

ORbitni

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ORbitni objavio

  1. Da li zna netko da li je moguce dobiti kamate na neisplacenu naknadu?
  2. Znam da to traze zato sam i stavio naslov teme kamate kako sam i prije rekao u slucaju promjene odluke suda u moju korist duzni su mi isplatiti drugu polovicu. I to sam 100% siguran znam sta sam potpisao. Mene zanima da li imam pravo na kamate za to vrijeme koje je proslo od nezgode?
  3. Osiguran sam sa tom tvrdnjom iz razloga tog da sam trazio da mi u slucaju promjene odluke su duzni isplatiti drugu polovicu osiguranja u odnosu na donesenu odluku suda u moju korist.
  4. U postupku gdje me osobada krivnje za prometnu nezgodu
  5. Da li ima tko da zna nesto o mom slucaju?? Hvala
  6. Naime kod mene je slucaj imao sam prometnu nezgodu u kojoj je bila podjeljena odgovornost. Znaci isplaceno mi je 50% odstete. Prije mjesec dana je sud donio odluku u kojoj nisam kriv sta znaci da imam pravo na drugih 50%. Zanima me da li imam pravo traziti kamate na taj dio odstete prometna je bila u 9mj 2012 godine?
  7. Zanima me na temelju cega su oni strucno rekli da je vozac pijan i da to ukupno iznosi 0,54g/kg? a rezultati su ti koje sam naveo.
  8. Pozdrav, molio bih za pomoć vezano za prometni prekršaj sa prisustvom alkohola. Situacija slijedeća dogodila se prometna nezgoda prilikom koje je bilo lakših tjelesnih ozljeda kod oba vozača. Vozač A i B nazovimo ih tako. Policija je utvrdila da su vozač A i B krivi. Vozač A je prilikom nezgode alkotestiran i napuhao je 0,54g/kg umanjenih za 0,1g/kg vozač B je napuhao 0,0 g/kg. Nakon toga je vozač A odveden na vađenje krvi i urina gdje mu je utvrđeno 0,28g/kg u krvi i 0,49g/kg u mokraći gdje je nakon toga stručno mišljenje da je kod vozača A utvrđeno 0,54g/kg. Vozač B nije podvrgnut testu vađenja krvi i mokraće, a napominjem dogodila se nesreća sa lakšim ozljedama. Zanima me da li netko ima kakav savjet ili iskustvo sa takvom situacijom. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija