Jump to content

drot13

Moderator
 • Broj objava

  9918
 • registrirao se

 • Osvojio dana

  134

Objave koje je drot13 objavio


 1. Pa sam si napisao odgovor - tebe ne odbijaju zbog kažnjavanosti (ne spominju ju, jer je nastupila rehabilitacija), ali okolnosti tvog života i tvoje navike ukazuju na to da bi posao (sigurnost, oružje i sve što posao nosi) mogao zlouporabiti.

  Za to ne moraš biti kažnjavan, a zato provjera i je upravo takva. Lokalni đanki/đaner/kriminalčić/propalica za kojeg svi znaju što radi, ali nikad nije uhvaćen, po istim temeljima također neće proći provjeru.


 2. Ne bi se uopće trebala zamarati time što netko u firmi misli, nego odmah po takvom događaju zvati policiju, pa će policajci procijeniti što i kako.

   

  prije 10 sati , atomic95 je napisao:

  Ako djelo ne promatramo u smislu prekršaja, mislim da je u kaznenom smislu daleko od - bludnih radnji. Mislim da samo tapšanje ne može biti blud, s obzirom da je u pitanju bedro, a ne neko drugo mjesto. Možda se i varam. 

  Slažem se da nije dovoljan intenzitet da bi bilo kazneno djelo, ali prekršaj narušavanja javnog reda i mira može biti baš sve, tako da bi se i ovo lijepo uklopilo.

   

  prije 10 sati , atomic95 je napisao:

  Ja mislim da takvi ne računaju na ništa

  Baš...


 3. Sud može izdati kaznu koju god želi, a imat ćeš pravo plaćanja 2/3.

  Što se tiče obrane, negiranje je riskantna obrana, tako da ne znam što bih ti rekao. Ako sud ne povjeruje ili policajac dođe, neće ti ništa smanjiti, tako da ćeš puno lošije proći. Zbilja je nezahvalno išta prognozirati...

  Ne dobiju se uplatnice odmah, presuda će ti doći kasnije doma.


 4. Ništa od toga neće proći, jer te ne tuže za parkiranje, nego za nedavanje podataka. Tu je možda najbolje da objasniš da si krivo shvatila obavijest (kako si tu napisala, mislila si da će ti doći automatski), pa moliš da ti ublaže kaznu. Ako nisi kažnjavana, trebali bi ublažiti.


 5. Inače, ovo se (osim policiji) može prijaviti komunalnom redarstvu i veterinarskoj inspekciji koji mogu provesti nadzor i pse oduzeti neodgovornom vlasniku.

  Obično ih automatski obavještava policija, ali možeš i ti direktno.

  Također najbolje želje za ozdravljenje.


 6. prije 12 sati , Connork je napisao:

  Planiram  napraviti ugovor(lažan) o rentanju automobila na taj datum, čisto da se ogradim odnosno da imam dokaz da sam rentao vozilo, da moja priča izgleda bolje, tj. da se barem nekako smanji sumnja da sam ja vozio.

  Super... Znači, da bi izbjegao neki prekršaj za koji te ni ne mogu tužiti, možda ćeš počiniti i kazneno djelo?

×
×
 • Napravi novi...