Jump to content

Xyz00

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Xyz00 objavio

  1. Poštovani, Od 2010. - 2015. koristila sam kapi za liječenje očnog tlaka koje mi je propisala oftamologinja. Ta oftamologinja otišla je u mirovinu, te sada idem na preglede kod druge koja ju je zamijenila i u 12. mj. 2015. otkrila da nikada nisam imala očni tlak te da nije bilo osnove o takvom zaključku jer prijašnja dr. nije poduzela potrebne mjere kako bi to zaključila. Koristila je ˝zastarjeli princip provjere ručnim priborom˝, umjesto aparata i potrebnih pretraga. Molim Vas informaciju mogu li tražiti odštetu radi toga, lijek sam plačala 35 kn mjesečno 5 godina, a on je prouzrokaovao svrbež, peckanje, suhoću i crvenilo očiju i područja oko očiju, no tadašnja dr. objasnila mi je kako je to ˝normalno˝. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  2. Poštovani, Mogu li potraživati svoj novac od vlasnice obrta koja mi više ne može ponuditi uslugu u kozmetičkom salonu niti vratiti moj novac? Kao dokaz imam e-mail u kojem navodi da je bankrotirala i da mi ne može vratiti plaćeni iznos. Račun nemam. Radi se o 600,00 kn. Unaprijed hvala na odgovoru.
  3. Ne znam. Niti nama nije jasna ova situacija. Napisali smo prigovor, te naveli da postoji karton, cekamo odgovor. Napisati cu ovdje odgovor koji zaprimimo.
  4. Pozdrav svima, Molim Vas mišljenje i pomoć; Osoba upisana u ordinaciju dentalne medicine u svojoj Općini odjednom više nije pacijent, iako je bila posljednjih 40 g. Obratila se HZZZO-u od kojeg je dobila odgovor da nikada nije bila upisana u predmetnu ordinaciju, i da ne može biti jer ista ima previše upisanih pacijenata. Kako dokazati da je osoba bila pacijent? Postoji li rješenje?
  5. Pitanje je je li ispravno ako na izlaznoj fakturi za navedene stavke obračunamo PDV u iznosu od 25% ili se za navedene stavke koristi prijenos porezne obveze.
  6. Poštovani, Molim Vas mišljenje o obračunu poreza na dodanu vrijednost na izlaznoj fakturi za uslugu Građevinsko-vodoistražnih radova na izgradnji i likvidaciji bušaćeg radnog prostora bušotina i usluge teretnog transporta. Usluge teretnog transporta i rukovanja teretom pri izvođenju rudarskih radova na bušotinama uključuju: - prijevoz cijevi - teretno vozilo (kamion) - rad teleskopske autodizalice - mobilizacija/demobilizacija teleskopske autodizalice - autocisterna za prijevoz Usluge transporta i rukovanja teretom pri izvođenju rudarskih radova na bušotinama eksploatacijskog polja uključuju: - prijevoz cijevi - teretno vozilo (kamion) - rad teleskopske autodizalice - pripravnost na lokaciji teleskopske autodizalice - autocisterna za prijevoz Srdačan pozdrav.
  7. Poštovani, Ima li poduzeće koje je pružatelj telekomunikacijskih usluga pravo naplaćivati opomene nakon što korisnik ne podmiri račun do datuma dospijeća iskazanog na računu?
  8. Poštovani, Molim Vas informaciju na koji način možemo saznati koju stopu poreza koristimo pri fakturiranju Usluge prijevoza prema poduzeću u državi EU. Naše poduzeće porezni je obveznik u RH. Hvala. Lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija