Jump to content

ivl

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivl objavio

  1. prijamnik sam odjavio nakon svih tih silnih ovrha vec negdje 2011 godine a racune za pretplatu vise ne dobivam, ali me brinu moguci stari dugovi odnosno kako saznati dali ih ima ako mozda ovrhe jos stoje negdje u ladicu . Hvala vam puno na odgovorima!
  2. hvala na brzom odgovoru dali mozda znate koliko treba za htv pristojbu da udje u zastaru posto sam nasao sljedece: Članak 46. (1) Protiv rješenja o ovrsi ovršenik može izjaviti žalbu, ako ovim Zakonom nije drukčije određeno. (2) Ovršenik može izjaviti žalbu osobito: . . . 11. ako je nastupila zastara tražbine o kojoj je odlučeno ovršnom ispravom. na internetu sam pronašao da je zastara rtv pristojbe 1 godinu a moji racuni su iz 1,2 i 3. mjeseca 2011 dali imam ikakve sanse da se ovrha obustavi na neki drugi nacin osim zastare ili ako u petak kad dobim uvid u sve ovrhe iz fine i ako su kojim slucajem ta 3 mjeseca vec placeni u nekoj drugoj ovrhi. Bojim se da mi sutra opet ne dodje neka ovrha od pred nekoliko godina za opet neka 3 mjeseca koja nisu placena. Kako da saznam dali sam jos duzan za koji mjesec ako u njihovoj ladici stoji ovrha 3 godine a naravno posto je pokrenut ovršni postupak nemogu saznati koji racuni su mozda jos nepodmireni.
  3. Pozdrav, 14.03 ove godine dobio sam ovrhu za dug htv-u iz 1,2 i 3. mjeseca 2011 godine. Tokom 2010 i 2011 a možda jos i dio 2012 imao sam 6 ovrha od istog odvjetnickog drustva (leko i partneri), isto za dug hrt-u koje su se sve provele i naplacene su. Dakle zanima me kako da se zalim na tu ovrhu? nije mi jasno zasto svi dugovi nisu bili na jednoj od tih 6 ovrha zbog kojih sam duga od nekih 3500kn-a platio 10000kn nego su ta 3 racuna dosli na posebnoj ovrhi sad nakon 3 godine, a datum ovrhe je iz 12 mjeseca 2011 godine. Dali se mozda mogu zaliti na zastaru htv pristojbe? ili na to što ta 3 mjeseca nisu bili na ovrhi u kojoj su 4,5,6 itd. mjesec 2011 godine nego su dosli na posebnoj ovrhi nakon 3 godine. najveci je problem da vise neznam koji mjeseci su placeni, dali su mozda i ta 3 mjeseca placena u nekoj od tih 6 ovrha a izvadak iz fine moram cekati do petka a zaliti se mogu do ponedjeljka. Po ovome su mogli slat ovrhu za svaki mjesec posebno i naplacivati svaki put po 750kn-a za ovrhu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija